Filme Go out

De ziua ei, Loredana le face cadou fanilor documentarul Never Ending Story

De ziua ei, Loredana le face cadou fanilor documentarul Never Ending StoryDe ziua ei, Loredana si-a pus inca o data fanii pe primul loc facandu-le un cadou special: documentarul Never Ending Story, prezentat in premiera in urma cu cateva zile la TIFF.

Loredana care de peste 30 de ani isi dedica viata fanilor ei a ales sa celebreze aceasta aniversare a zilei de nastere daruind o parte din povestea din spatele muncii fabuloase care se afla la fiecare mare spectacol, povestea efortului si a bucuriei de a fi in fiecare seara pe scena, indiferent de oboseala, conditii meteo sau orice problema, pregatita sa oferi o experienta de neuitat fiecarui spectator.


“Trimit ca un dar virtual tuturor ingerasilor care au fost si sunt alaturi de mine si de cantecele mele, documentarul "Never Ending Story" filmat si regizat de Remus Achim, prezentat la editia de anul acesta de la TIFF! E despre aventura minunata pe care am trait-o acum 4 ani pentru a crea si pune in scena spectacolul de la Sala Palatului!

Multumesc pentru toate urarile voastre!!!

La multi ani tuturor gemenilor si celor nascuti pe 10 iunie!!!”, le-a spus Loredana fanilor ei.

 Documentarul Never Ending Story este un prilej ca fanii Loredanei sa descopere echipa cu care a construit spectacolele fabuloase din ultimii 5 ani de la Sala Palatului, dar si sa afle povesti nepuse despre inceputurile colaborarii artistei cu mari trupe din Romania.

Never ending story este regizat de Remus Achim, dureaza o ora si 52 de minute si poate fi vizionat gratuit pe canalul de youtube al Loredanei.

 Acesta este link-ul unde poate fi gasit https://www.youtube.com/watch?v=wGGMe8yWd8w

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu