Evenimente Go out

Valentine’s Day la Galeriile Excelsior

Valentine’s Day la Galeriile ExcelsiorDaca tot am importat aceasta sarbatoare a indragostitilor de niste ani buni, macar sa profitam la maxim de ea, ne propun Galeriile Excelsior unde se pregatesc o serie de evenimente menite sa transforme ziua de 14 februarie intr-o zi festiva pe deplin savurata : petrecerea privata “Finding your Valentine” pe 6 frbruarie incepand cu ora 21 si targul “Waiting for Walentine’s”-the most sexy fair in town, intre 12-15 februarie.

Zilele acestea in care e obligatoriu sa ai un partener, sa fii indragostit, sa petreci in intimitatea familiei, pot fi adevarate instrumente de tortura emotionala care ii pun in incurcatura pe mai toti cei care nu indeplinesc conditiile eliminatorii. Cum, nu ai prieten/a, iubit/a, sot/ie? Pai esti un paria de Valentine’s day intr-un oras in care toate restaurantele au mese doar cu doua scaune si meniuri pentru cupluri, in care si din cele mai drum and bass sau rock cluburi se aude numai muzica romantica, in care toate vitrinele, tarabele si chioscurile s-au inrosit de inimioare. Ce-o sa faci? O sa stai in casa sa-ti plangi de mila? O sa iesi in speranta unui miracol de ultim minut si o sa te intorci si mai deprimat daca miracolul nu se intampla?

Iti propunem sa preintampini aceste situatii neplacute (chiar daca pretinzi ca nu te afecteaza) si sa iesi cu o saptamana inainte, vineri pe 6 februarie, in intampinarea norocului care te va ajuta sa faci parte dintre fericitii pentru care sarbatoarea de Valentine’s Day a fost conceputa. Unde ? La Galeriile Excelsior, la “Finding your Valentine’s Party” la doi pasi de Piata Universitatii, vis-à-vis de Cinema PRO. Va fi o pterecere privata dedicata celor singuri si liberi aflati in cautarea unei prietenii, unei iubiri, unei relatii mai mult sau mai putin durabile din care nu se stie ce-o sa iasa, in cautarea unui miracol, in cautarea fluturilor specializati in zborul prin stomac sau in cautare de distractie, fara teama de a aborda necunoscuti “cu obligatii”. Toata lumea va cunoaste pe toata lumea in cadrul unor actiuni amuzante de tip speed dating in care vei dezvalui doar ce vei dori despre tine insuti, toata lumea va dansa cu toata lumea pe baza de potriviri de afinitati si gusturi comune, intr-o atmosfera incalzita cu vin rosu de Murfatlar la discretie si condimentata cu muzica buna si variata. Asteptati-va la multa distractie si surprize! Pretul inscrierii pe lista de invitati este de 100lei, incluzand consumatia la discretie. Meniu: vin rosu Murfatlar demisec si demidulce, alune, apa plata si minerala, coca-cola.

https://www.facebook.com/events/1536355553309146/

Atat cei care isi vor gasi o iubire de mai mult de o saptamana la acesta petrecere de pe 6 februarie cat si cei care stiu exact de pe acum cu cine vor sarbatori aceasta zi, inteleg ca o zi speciala necesita si pregatiri de exceptie, asa ca invitam doamnele la Galeriile Excelsior de pe 12 pe 15 februarie la Waiting for Valentine’s , the most sexy fair in town, sa aleaga dintre cele mai provocatoare desuuri, cele mai seducatoare tinute, cele mai potrivite accesorii si bijuterii cu care sa isi incante partenerii , iar pe domni ii invitam sa-si aloce timp si rabdare pentru a gasi cel mai inspirat si original cadou care sa intregeasca magia intalnirii de Valentine’s Day. Intrarea va fi libera pentru vizitatori de la ora 12 la ora 24 si duminica pana la ora 20.

Vom tine deschis targul si pe 15 februarie pentru ca ne-am gandit si la cei care vor fi retinuti departe de aleasa inimii lor, intr-o delegatie, sau garda, sau cine stie ce alta problema, fara voia lor pe 14 februarie, si care nu pot ajunge decat duminica sa o consoleze cu un cadou care sa le simbolizeze iubirea.

https://www.facebook.com/events/1502608616694079/?ref=br_tf

Organizato: Excelsior Stil SRL

[email protected]

Inscrieri pentru petrecerea privata “Finding your Valentine’s”: 0760 508 767

Inscrieri la targul Waiting for Valentine’s pentru expozanti: 0749 427 136

Galeriile Excelsior: Strada Ion Ghica vis-à-vis de Cinema PRO, in spatele Muzeului de Istorie al Bucurestiului (Palatul Sutu).

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu