Evenimente Go out

De ziua iubirii “Copii, zâmbete și flori” revine!

De ziua iubirii “Copii, zâmbete și flori” revine!Luna februarie este luna îndrăgostiților, dar și a celor mici, pentru că dăm iar startul la distracție. Interaktiv University invită toți prichindeii să-și dezvolte creativitatea și abilitățile de lucru manual, pe 14 februarie 2015, între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier din seria „Copii, zâmbete și Flori”: Cutiuța cu flori.
 
Atelierul este destinat copiiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă din care va reieși un cadou special creat de către ei cu multă dragoste și iscusință.
 
Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.
 
Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Înscrierile se fac online, pe această pagină. Vă așteptăm!
 
 
*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu