Filme Go out

The Hangover Part II – povestea se repeta

The Hangover Part II - povestea se repetaIn ciuda criticilor foarte dure pe care le citisem inainte de a merge sa vad "The Hangover Part II", filmul nu e chiar cel mai plictisitor pe care l-am vazut vreodata. Desi nu se departeaza foarte mult de actiunea din "The Hangover", al carui succes s-a datorat elementului surpriza, cea de-a doua parte a francizei este totusi amuzanta. Ce e drept, nu se compara cu prima pelicula lansata, fiind in cea mai mare parte o reinterpretare a ei. As putea spune ca replica unuia dintre personaje (Stu) descrie perfect "The Hangover Part II": "I can't belive this is happening again!".

Cu un buget mult mai mare decat al primului film si cu o locatie exotica, creatorii continuarii "Mahmurelii" au avut libertatea de a face orice in noua productie si au facut exact ceea ce publicul astepta mai putin: cam acelasi lucru. Cu toate ca replicile sunt destul de amuzante, actiunea e in cea mai mare parte previzibila. Este ca si cum scenaristii au pastrat schema primului film si au inlocuit cateva elemente cu unle asemanatoare.

Aceeasi trei buni prieteni, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis), care isi spun "The Wolfpack" (gasca lupilor) se trezesc dupa o noua petrecere a burlacilor, data acum pentru Stu, fara sa isi aminteasca nimic. Actiunea se petrece de aceasta data in Bangkok in loc de Las Vegas, insa in ciuda precautiilor pe care cei trei si le iau inainte de petrecere, povestea se repeta, cu o variatie totusi: nu mai pierd mirele, ci pe fratele mai mic al miresei Teddy (Mason Lee). Viitorul mire nu se mai trezeste cu un dinte lipsa, in schimb are un tatuaj…pe fata. Bebelusul abandonat este "inlocuit" in peisajul thailandez cu o maimuta traficanta de droguri, cu care Alan se imprieteneste.

Pe langa vechiul personaj aproape-negativ, Mr. Chow (Ken Jeong), a carui influenta in desfasurarea actiunii imi este inca neclara, apare din nou si Mike Tyson care se joaca pe el insusi (surpinzator!), dar apar si niste rusi traficanti de arme, niste calugari budisti si un geniu adolescent.

Desi nu am ramas impresionata dupa cele aproxmativ 100 de minute ale filmului, trebuie sa recunosc ca am si ras, muzica filmului mi-a placut, iar peisajele Thailandei surprinse de regizorul Todd Phillips sunt absolut superbe.

Punctaj IMDB: 7

Si ca sa va facem pofta de acest film, va oferim si un trailer:

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu