Filme Go out

Rango – Printre nisip si cactusi

Rango - Printre nisip si cactusiTotal dezamagitor, l-am asteptat cu atata ardoare si am fost atat de entuziasmata sa merg la cinema sa il vad incat atunci cand aproape am atipit pe scaun a fost ca un soc. Nu aveam apoi stare, aproape imi venea sa ies din sala de cinema insa am zis sa termin macar popcornul si sa nu simt ca am cheltuit banii degeaba.
    
Faptul ca sunt cateva momente mai pline de umor nu reusesc sa acopere restul filmului care actioneaza ca o pastila pentru somn. Nici faptul ca vocea personajului principal a fost a lui Johnny Depp nu a salvat situatia.
    
Pe scurt, o animatie in care animalele se imbraca si vorbesc la fel ca oamenii, avand aceleasi sentimente de iubire, lacomie si egoism. Totul intr-un peisaj de western, total delasator si neinteresant. Inceputul l-as putea descrie ca un film horror nereusit, iar pe la mijloc te intrebi oare cat mai este pana sa se termine. Poate pentru copii sa fie o animatie ideala insa pentru ceilalti este ca un chin in devenire.
    
Cameleonul Rango incearca sa scape din acvariul in care a crescut in lumea reala, incearca sa se adapteze, sa se cunoasca si sa isi gaseasca si el un rost in viata.
    
Am multumit ca nu a fost realizat in 3D, noua moda de acum, pentru ca ar fi fost o mai mare pierdere de bani si timp. Tinand cont ca filmul a fost realizat de echipa care a lucrat la "Piratii din Caraibe" asteptarile au fost mari si caderea si mai dureroasa.

Scor IMDB: 7.6 din 10 si pentru curiozitate, iata si un trailer:

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu