Evenimente Go out

Targul de Martisor si de 8 Martie ” Vive la Femme!” de la Galeriile Excelsior

Targul de Martisor si de 8 Martie " Vive la Femme!" de la Galeriile ExcelsiorLa Galeriile Excelsior, cea mai frumoasa locatie pentru targuri din centrul Bucurestiului, cele mai frumoase creatii handmade vor astepta sa fie daruite celor mai frumoase femei la targul " Vive la Femme !" intre 27 februarie si 8 martie, de la ora 12 la ora 20.
 
 " Targurile Excelsior sustin ca Martisorul, obicei atat de profund romanesc, ar trebui sa ramana romanesc, ar trebui creat in continuare de artisti si mesteri romani si nu importat din tari care fabrica asceste mici simboluri industrial, in cantitati uriase si la preturi infime ce-i drept, dar fara strop de incarcatura emotionala, fara semnificatii spirituale, fara emotie estetica sau originalitate. Alegeti si daruiti martisoare romanesti. Contin talent, munca si suflet. " Iuliana Georgescu Director de Marketing SC EXcelsior Stil SRL
 

 Pentru primele trei zile ale targului, 27 februarie-1 martie, Galeriile Excelsior  se vor tramsforma in "Casa Martisorului" din centrul Bucurestiului, cladirea fiind tapetata la exterior, integral, cu martisoarele create de expozantii prezenti la targ, veniti din toata tara. Casa Martisorului va oferi ocazia bucurestenilor care privesc acest frumos obicei romanesc ca pe o bucurie de a alege si darui mici simboluri ale primaverii creative si originale, o paleta bogata de creatii inedite executate in diverse tehnici si din materiale variate: lemn, fetru, metal, fimo, ceramica, sticla, flori presate, pietre semipretioase, panza brodata, etc.
 
In toate cele 10 zile ale targului "Vive la femme!", la Galeriile Excelsior, reprezentantele sexului frumos  vor fi rasfatate cu vestimentatii unicat, bijuterii si podoabe sofisticate, produse cosmetice bio, parfumuri, aranjamente florale, posete pictate manual si multe alte surprize.
 
La Tombola "Vive la femme!" una dintre vizitatoarele targului va castiga in ziua de 8 Martie un cadou de 150lei, la alegere, din acest targ. 
Targurile Excelsior promoveaza continuarea  frumoaselor traditii romanesti in contemporaneitate, adaptarea lor la trendurile urbane pentru a se integra natural in viata noilor generatii.
Intrarea este libera.  

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu