Evenimente Go out

Oscar 2015/ Lady Gaga … in top

Oscar 2015/ Lady Gaga ... in topUna dintre cele mai puternice interpretări muzicale din istoria Oscarurilor, a reușit să ridice în picioare întregul public aseară la teatrul Dolby din Los Angeles. Lady Gaga a lăsat pe toată lumea în stare de șoc și a devenit subiectul principal de discuție pentru toată lumea pe rețelele de socializare, de la celebrități la fani și chiar și cei care nu au luat-o prea mult în considerare până la această interpretare.  

Acum, când cineva aude numele lui Lady Gaga, se gândește imediat la rochia de carne și la interpretările excentrice ale acesteia. După cum știm cu toții, Gaga a intrat în contact mai mult cu partea sa de doamnă și evoluează de la persoana excentrică care a fost de asemenea emblematică pentru ea. Ceea ce a propulsat-o în topuri a fost felul ei ciudat de-a fi și concertele immense cu show-urile cu lumini impresionante și de calitate alături de sistemele de sunet performante și coreografia excepțională, totul i-a făcut pe oameni să creadă că Gaga nu era cine știe ce cântăreață și a făcut totul pentru a atrage atenția. 
dintre cele mai puternice interpretări muzicale din istoria Oscarurilor, a reușit să ridice în picioare întregul public aseară la teatrul Dolby din Los Angeles. Lady Gaga a lăsat pe toată lumea în stare de șoc și a devenit subiectul principal de discuție pentru toată lumea pe rețelele de socializare, de la celebrități la fani și chiar și cei care nu au luat-o prea mult în considerare până la această interpretare.  
Citeste mai mult aici.