Evenimente Go out

S-a deschis un nou BurgerBar ȋn București

S-a deschis un nou BurgerBar ȋn BucureștiPrimul BurgerBar din România a fost deschis ȋn urmă cu 10 luni ȋn București, Centrul Vechi, urmat de inaugurarea celui de-al doilea BurgerBar ȋn această toamnă, pe Bulevardul Dorobanţi, nr. 182.

Preparatele cu specific american din reţete autentice cât și interiorul amenajat ȋntr-un stil creativ și original, cu elemente de măcelărie, mașini de tocat carne, mobilier simplu ce ȋmbină piese realizate din lemn și piele, cu bucătăria la vedere, transformă cele două baruri-resturant ȋn locuri unice ȋn atmosfera Bucureștiului.

Bucătarul israelian Uri Melinger, venit din Tel Aviv, este cel ce a realizat meniul și fiecare preparat ȋn parte, sub care se ascund secretele unei meserii de aproape 15 ani. BurgerBar Dorobanţi aduce nou faţă de cel din Centrul Vechi un meniu de mic dejun ce cuprinde preparate din reţete originale, ce păstrează aroma autentică a celor americane. American Waffles, clătite cu sirop de arţar și fructe, bacon ȋnvelit ȋntr-un ȋnveliș pufos sunt doar câteva dintre variantele micului dejun american unic al BurgerBar Dorobanţi. Paralel cu aceste preparate, bucătarul israelian a pregătit un burger personalizat căruia i se pot adăuga peste 10 ingrediente dintre care guacamole, unt de usturoi, ouă prăjite, ceapă prăjită, bacon sau ardei copţi. Unicitatea burgerilor din BurgerBar este dată de calitatea cărnii de vită, de mirodeniile folosite ȋn condimentarea ei cât și de secretul ce ascunde prepararea acestei compoziţii. Pentru un gust desăvârșit, acestora li se alătură sosurile gătite ȋn casă precum, Chipotle, Aioli, French, Barbecue sau Ranch.

“Cred că orice loc nou ȋși scrie o poveste unică și fascinantă ȋn felul ei, așa cum se ȋntâmplă cu BurgerBar. Din acest motiv ne-am dorit ca fiecare vizită a clienţilor nostri să fie incomparabilă și să ȋi aducă mai aproape de America și de burgerii autentici de peste ocean. De accea, noi punem accentul pe calităţile cărnii, compoziţia fiind realizată din reţete proprii, ceea ce ȋi oferă un gust incomparabil dat de modul de preparare. În Dorobanţi, ca și ȋn Centrul Vechi, călătoria este simplă dar unică, departe de ideea de <<fast-food>>”, explică bucătarul dar și proprietarul BurgerBar România, Uri Melinger.

BurgerBar Dorobanţi este localizat ȋn Bucuresti, pe Calea Dorobantilor, nr. 182. Mai multe detalii se găsesc online pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BurgerBarRomania sau pe site-ul oficial www.burger-bar.ro.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu