Filme Go out

Actioneaza ca o femeie, gandind ca un barbat!

Actioneaza ca o femeie, gandind ca un barbat!Sa asculti sfaturi cu privire la relatiile amoroase de la un barbat?
 
Dupa trei divorturi si suficienti copii Steve Harley a luat hotararea de a scrie cartea “Act Like A Lady, Think Like A Man” pe care o dedica fiicelor lui. Astfel incearca sa le pregateasca din timp cum sa se comporte cu viitorii lor iubiti.
            Am fost sceptica cu privire la film care este bazat pe aceasta carte tinand cont de trecutul tulmultos a relatiilor pe care le a avut autorul. Dar chiar dupa spusele acestuia "Esecul in viata este cel mai bun profesor. Daca ai gresit de suficiente ori inveti exact ce nu trebuie sa faci pentru a face lucrurile bine. Stiu toate greselile pe care le am facut si stiu si toate greselile pe care femeile mi le-au permis sa le fac cu ele. Si am pus toate aceste experiente in aceasta carte pentru tine".
            Filmul este distractiv de urmarit, hazliu presarat cu mult umor si cupluri mai mult sau mai putin pregatite pentru a se cunoaste. Filmul este un traseu de etape a ceea ce sa faci si ce sa nu faci la inceputul oricarei relatii. Astfel mai multe cupluri se gasesc in situatii diferite, cu obiective diferite, cu cerinte diferite si personalitati diferite iar toate acestea trebuie sa le imbine in asa fel incat sa se inteleaga si sa ajunga si pe aceeasi lungime de unda cu partenera de langa ei.
            Filmul ofera si foarte multe sfaturi pentru femei in ceea ce priveste modul in care trebuie sa te comporti cu un barbat. Fie pentru al determina pe acesta sa iti raspunda la cerintele tale, dar si ce nu trebuie sa faci ca sa nu-l inveti "prost" si apoi pe viitor sa fii nevoita sa faci fata unor situatii nu tocmai dorite. O comedie romantica siropoasa presarata cu umor, numai buna de urmarit seara.
          

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu