Filme Go out

Prometheus – SF

Prometheus – SFM-am plictisit groaznic si personal nu va recomand sa va uitati la acest film decat daca aveti foarte mult timp liber. Iar daca dispuneti de acest timp mai bine mancati o inghetata ca tot o sa fie mai buna decat acest scenariu.

In primul rand a trebuie sa astept aproape 45 de minute ca sa inceapa actiunea (tinand cont ca filmul dureaza 2 h de tortura) am crezut ca o sa incep sa musc din perna. Dar eram hotarata sa vad pana la capat acest film pe care il pot compara cu o musca isterica care tot cauta sa te piste iar tu te lupti cu ea in zadar incercand sa scapi.

Actorii, desi buni ca statut, au avut niste roluri neinteresante, plictisitoare, cu reactii foarte previzibile si aproape comice, nu puteai sa iei in serios o scena care in mod normal ar trebui sa te inspaimante.
           
Pe scurt, o echipa umana plus un android pornesc intr-o naveta stil Star Trek spre o planeta ce are un soare asemanator cu Pamantul in cautarea raspunsului "Cine ne-a creat" si daca exista si alte civilizatii in afara de noi. Pana sa ajunga pe planeta acestia sunt inchisi in niste camere de somn si protejati in tot acest timp de David, un android, robot uman fara suflet. Dupa ce acestia ajung pe planeta dau de niste vase ciudate pe care le ignora la inceput dar in care descopera apoi cu stupoare ca se ascund niste extraterestii in forma unor viermi ce le place carnea umana. Astfel ca, oameni se transforma in gazde pentru creaturi, sufera de halucinatii, androidul incearca sa manipuleze pe toata lumea (ca nu are altceva ce face), iar doctorita ambitioasa incearca sa ii salveze pe toti.
           
Totusi ca o parte pozitiva a filmului pot spune ca a fost din punct de vedere vizual destul de bine realizat, imagini clare pana la perfectiune, s-a acordat atentie pentru orice detaliu, privelisti ce iti taie respiratie. Insa povestea este lipsita de originalitate si chiar m-am luptat sa nu ma ridic din scaun ca sa il pot vedea pana la capat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu