Filme Go out

The Resident – Dusmanul din umbra

The Resident – Dusmanul din umbraM-am uitat la acest film doar pentru distributie. Nu este un film excelent insa nici dezastruos. Este acel gen de thriller despre care simti ca ar fi putut avea extrem de mult potential. Este un film bun, care ar fi putut fi bestial daca scenariul ar fi fost pus la punct. La actori nu am ce comenta, si Hilary Swank, si Jeffrey Dean Morgan au jucat excelent, ceea ce dovedeste ca si atunci cand joaca intr-un film mai putin bun un actor profesionist poate face diferenta.
    
Pe scurt, actiunea filmului poate fi usor previzibila, insa este in asa fel regizat incat, desi stii ce se va intampla, suspansul este mentinut si esti curioasa sa urmaresti actiunea pana la final.
    
Desi tehnic este bine realizat si distributia pe roluri excelenta, scenele bine realizate nu acopera totusi faptul ca scenariul este slab. O tanara doctorita afla ca este inselata si atunci hotaraste sa isi inceapa viata de la capat. Primul pas este sa isi cumpere un alt apartament. Insa blocul in care il cumpara are mai multe secrete si multe coridoare ascunse ochiului decat poate ea banui.

Max este nepotul persoanei care detine aceasta cladire si se ocupa de instalatii, el devine obsedat de doctorita si incepe sa ii interpreteze fiecare gest, fiecare vorba, dupa cum ii dicteaza mintea sa bolnava. Devine atat de acaparat de ea incat acesta se foloseste de intrari secrete pentru a-i intra in apartament cand ea doarme si chiar pentru a-i pune somnifere in bauturi pentru a profita de ea pe timpul noptii.
    
Un film usor de digerat, este interesant si intr-un fel iti readuce aminte ca niciodata nu poti sa presupui sau sa subestimezi de ce este capabila o persoana sa faca. Si ca in spatele oricarei bune intentii mereu se ascunde un scop, o motivatie. Totodata, iti reintareste ideea ca nu poti avea incredere in oricine si ca mereu trebuie sa ai grija cum te comporti pentru ca gesturile tale, desi nevinovate, pot fi interpretate intr-un mod cu totul neasteptat si gresit.

Punctaj IMDB: 5.2/10 iar pentru incantarea voastra, si un trailer:

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu