Evenimente Go out

Quilling-ul iti aduce ”Flori si Bucurii de Florii”

Quilling-ul iti aduce ”Flori si Bucurii de Florii”Pentru ca Floriile se apropie cu pasi repezi, Interaktiv University te invita duminica, 5 aprilie 2015, intre orele 11:00-13:00, la ceainaria Smart Change, la un nou atelier de quilling menit sa sarbatoreasca ziua tuturor florilor. Atelierul este organizat special pentru cei care sunt dornici sa deprinda arta quillingului sau sa-si perfectioneze tehnica prin crearea unei decoratiuni colorate de primavara cu multe modele de flori. Ce poate fi mai frumos decat sa creezi si sa dai personalitate modului in care vezi tu mediul inconjurator alaturi de familie sau prieteni?

”Cu Flori si Bucurii de Florii” promite sa iti deschida ochii spre o forma de arta speciala, plina de imaginatie si migala. Quilling-ul implica utilizarea de benzi delicate de hartie ce sunt apoi rulate in diferite forme si lipite impreuna in jurul unui ac pentru a crea modele decorative de flori, frunze, animale si alte ornamente.

Atelierul va fi sustinut de catre Florentina Iancu, artist specialist in arta quilling-ului, care te va indruma pas cu pas in realizarea temei propuse, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment. Florentina indrageste foarte mult aceasta arta si a facut o misiune din a o aduce in mijlocul vostru.

 

Pretul atelierului este de 50 RON, toate materialele sunt asigurate, iar pentru inscriere si mai multe detalii te invitam pe aceasta pagina.