Evenimente Go out

„Copii, Zâmbete și Flori” vă aduce în casă ”Coronițe de Paște”

„Copii, Zâmbete și Flori” vă aduce în casă ”Coronițe de Paște”Știm și noi că Aprilie e luna Păcălelilor. Și mai știm că e și luna Iepurașului. Asta sigur nu e o păcăleală! Un alt fapt adevărat este că sărbătoarea Floriilor se apropie. Dacă ai un prichindel dornic să se joace de-a v-ați ascunselea cu Iepurașul printre flori atunci Interaktiv University te invită să-l aduci pe 5 aprilie 2015, de Florii, între 11:00-12:30, la ceainăria Smart Change la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori” . Cei mici vor face ”Coronițe de Paște” și vor aștepta venirea Iepurașului cu multă veselie și voie bună!

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă. Rezultatul final? O coroniță personalizată, creată de mânuțele lor cu multă dragoste și iscusință, coroniță care va aduce în casă spiritul sărbătorilor Pascale.

Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate de noi. Înscrierile se fac aici, dar fiți politicoși și respectați coada. Cum care coadă? … Coada Iepurașului!


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu