Evenimente Go out

Oua incondeiate, identitate si traditie la atelierele Interaktiv University

Oua incondeiate, identitate si traditie la atelierele Interaktiv UniversityDe Paste, natura are si ea timp pentru odihna. Avem si noi. Natura reinvie odata cu primavara si ne indeamna la multiple regasiri. Chiar daca purtam nemijlocit in timpul anului o camasa traditional romananeasca invizibila, de Paste suntem invitati sa ne reamintim simbolic cine suntem si sa transferam in mod creativ modelele de pe ie pe oul de Paste.

Ce ar fi Sarbatorile Pascale fara truda, migala, linistea si satisfactia pe care ni le aduc traditionalele oua atent incondeiate si modelate de propria personalitate? Daca ai deja un raspuns la intrebare atunci, echipa Interaktiv University te invita pe 7 aprilie (19:30), la ceainaria Smart Change, iar pe 9 aprilie (19:30) si 11 aprilie (11:30) la sediul Institutului Pentru Fericire ca sa iei parte la o serie de ateliere ce vin in intampinarea Pastelui. Atelierele sunt organizate special pentru cei care doresc sa invete arta incondeierii oualor, pentru cei care din pasiune si talent vor sa exerseze aceasta deprindere, dar si pentru cei care doresc sa faca din oul incondeiat, cu multa rabdare si imaginatie, un cadou de sarbatori celor dragi.

”Identitate (d)IN CONDEI” este un atelier care promite sa iti deschida ochii catre o forma de arta autentica prin care oul de Paste capata o dimensiune sacra si o insemnatate aparte.

Atelierul va fi sustinut de catre trainerul Andreea Dancuta. Ea a deprins aceasta arta in cadrul Minisatului „Sfantul Andrei”- Centru de Creatie si Spiritualitate Romaneasca. Andreea a fost premiata atat la Olimpiada Nationala a Mestesugurilor Artistice Traditionale, cat si la Concursul de oua incondeiate din Bucovina. Ea a sustinut numeroase ateliere de oua incondeiate si pictura de icoane pe sticla (cu elevi din scoli si licee, dar si cu grupuri de adulti, din Diaspora).

 

Finalul atelierului va va aduce nu doar o experienta placuta, ci si bucuria de a lua acasa produsul propriului talent. Pentru ca tu pleci cu oul, noi vom vrea sa-l expunem in arhiva noastra virtuala deoarece prin participarea ta, ai devenit un membru al identitatii Interaktiv University.

 

Pretul atelierul ”Identitate (d)IN CONDEI” este de 70 RON, iar pentru inscriere si mai multe detalii te invitam pe aceasta pagina.

 

Te asteptam cu drag sa iti revendici mostenirea de roman si sa ni te alaturi pentru a intampina Pastele asa cum se cuvine!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu