Evenimente Go out

”Copii, zambete si flori” te invata sa faci Martisoare din flori

”Copii, zambete si flori” te invata sa faci Martisoare din floriAi un prichindel pasionat de culoare si proiecte creative? Daca da, Interaktiv University te invita sa il aduci pe 1 martie 2015, intre 10:30 – 12:00, la ceainaria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zambete si Flori”: Martisoare din flori. Astfel, cel mic va avea ocazia sa faca cele mai inmiresmate si colorate martisoare!

Atelierul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani care vor sa-si canalizeze creativitatea si energia intr-o activitate distractiva si educativa. Rezultatul final? Un cadou personalizat, creat de manutele lor cu multa dragoste si iscusinta, cadoul al caror destinatare vor fi mamicile sau doamnele si domnisoarele educatoare.

Copiii vor invata semnificatia fiecarui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum si tehnicile de baza in realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic si interactiv de catre trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mama devotata si creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Pretul atelierului este de 70 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Inscrierile se fac pe pagina acesta: http://interaktiv-university.ro/copii-zambete-si-flori-martisoare-din-flori.

Va asteptam!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu