Evenimente Go out

Mircea Zara si Shurubel, gazdele Covorului Rosu Romanian Music Awards!

Mircea Zara si Shurubel, gazdele Covorului Rosu Romanian Music Awards!Anul acesta, vedetele care vor pasi pe Covorul Rosu vor fi asaltate cu intrebari de legendarul Mircea Zara de la Music Channel si de trasnitul VJ Shurubel de la Utv.

Cei doi amfitrioni vor testa prezenta de spirit a fiecarui artist care va ajunge in fata microfoanelor, imediat ce acestia isi vor face simtita prezenta pe Covorul Rosu.
Asadar, cum Mircea Zara si Shurubel sunt renumiti pentru abordarile lor neobisnuite ale evenimentelor, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim pentru o seara de o intensitate maxima. Pe de o parte Zara, veteranul celor de la Music Channel, este un maestru al clubbing-ului romanesc, in timp ce Shurubel, titirezul de la Utv face furori pe internet si transforma tot ce atinge in clip viral. Ne pregatim, asadar, pentru o editie istorica a evenimentului, plina de umor si picanterii!


Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, incepand cu ora 19.00 cel mai asteptat eveniment muzical al anului. Pana atunci insa, artistii nominalizati vor putea fi votati pe http://rma.1music.ro/

Mircea Zara si Shurubel, gazdele Covorului Rosu Romanian Music Awards!Biletele vor fi puse in vanzare în ziua evenimentului, in Piata Sfatului din Brasov si vor costa 15 lei.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu