Evenimente Go out

Instrumente Mortale – Orasul Oaselor (Partea I)

Instrumente Mortale – Orasul Oaselor (Partea I)

You're an idiot."
"I've never claimed to be otherwise.”

Pe scurt: demoni, vrajitoare, varcolaci, tineri nelinistiti si razboinici. O tanara domnisoara descopera ca doar intr-o seara toata viata ei este data peste cap. Devine martora la o crima ce deschide usa spre o lume supranaturala. Se alatura unui grup de tineri ce sunt alesi pentru a lupta impotriva fortelor raului.
Valentine este personajul meu preferat, lipsit de scrupule, parca nu ar avea sange prin vene iar inima ii este doar o calota de gheata, acesta intruchipeaza un rol malefic de invidiat. Impreuna cu noi ei parteneri Clary (personajul principal) se trezeste intr-o lume paralela ce ii schimba modul in care percepe viata din jur. Insa prin toate seriile de batai, monstrii, potiuni magice realizeaza ca inima ei se poate indragosti… desi totul este impotriva.

E un film reusit, timp de 2 ore cat am stat la cinematograf nu am avut timp sa ma plictisesc pentru ca actiunea a fost la orice pas. Plus cele cateva scene cu umor au fost primite cu zambete de spectatori,  reusind sa te rupa un pic din valul de aventura si adrenalina. Desi nu este un film 3D,  efectele speciale sunt reusite si imaginile incredibile. In acest film am gasit insa cate putin din toate, Twilight, Harry Potter, Men in Black insa rezultatul a fost special pentru ca nu poti sa-l consideri o copie avand propria sa atitudine si personalitate ce il distinge de celelalte.

Concluzia: Am apreciat ca domina suspansul si fiecare scena te face curios pentru a o astepta cu interes pe urmatoarea. Actorii sunt excelenti, reusesc sa intre in pielea personajului lor foarte bine, sunt tineri, frumosi si carismatici. Prevad un nou fan club in formare, mai ales ca filmul este inspirat dupa cartile Cassandra Clare (in Romania deja fiind aparute primele patru volume, Orasul Oaselor, Orasul de Cenusa, Orasul de Sticla, Orasul Ingerilor Cazuti).

Este un bun film de inceput de toamna ce iti deschide apetitul pentru mai mult.
“Where there is love, there is often also hate. They can exist side by side.”

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu