Evenimente Go out

Cum s-a razbunat Cornel Ilie pe corigenta de la chimie? A creat un nou tabel al lui Mendeleev

Cum s-a razbunat Cornel Ilie pe corigenta de la chimie? A creat un nou tabel al lui MendeleevDaca tabelul lui Mendeleev a fost unul dintre cosmarurile voastre la scoala, Cornel Ilie (VUNK) a creat unul nou care are un continut mult mai atractiv pentru orice elev intrucat contine cuvinte precum “sarut”, “bucurie”, “speranta”, “asteptare”, “ploaie”, “rabdare”, “prietenie”, “caldura” etc.

Initiativa e cu atat mai interesanta cu cat Cornel a ramas corigent la chimie in liceu pentru ca a fost prins copiind la teza, o corigenta despre care nici parintii lui nu au aflat inca si pe care a trecut-o invatind in beciul in care trupa repeta pe toata perioada vacantei.

"Pe toata durata liceului au fost doua materii care nu mi-au placut si de care mi-era teama pentru ca nu le-ntelegeam: chimia si economia. Chimia mi-a fost ca o limba complet straina, motiv pentru care am si ramas corigent pe vara in clasa a XI-a.
Acum, cu ocazia concertului de la Sala Polivalenta incerc sa ma revansez pentru acea perioada, sa dau o interpretare mai frumoasa chimiei si am reinterpretat tabelul lui Mendeleev, inlocuind elementele periodice din acel tabel cu elementele care pot duce la fericirea oricui. Este Tabelul Elementelor Fericirii si ne va ajuta sa descoperim formula fericirii pe 3 octombrie, in laboratorul urias de pe scena Salii Polivalente, impreuna cu o sala plina de oameni."

31013 #asasishow va fi cel mai mare concert pe care VUNK l-a avut in cariera sa, iar baietii promit o revolutie in ceea ce inseamna experienta de spectator, un show – poveste care imbina tehnologia de ultima ora cu emotiile date de hiturile trupei.
Ne vedem la concert! 🙂

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu