Evenimente Go out

MAIArtistic – intalnire cu Martisoare crosetate

Interaktiv University abia astepta primii ghiocei, mirosul florilor si caldura! Dragi prieteni, vrem sa sarbatorim alaturi de voi luna primaverii, ca atare va invitam pe toti pe 1 martie, de la ora 11:00, la ceainaria Smart Change, la o noua intalnire MAIArtistic(a): ”Martisoare crosetate”.

MAIArtistic – întâlnire cu Mărțișoare croșetateDe această data Maia, trainerul nostru, ii va invata pe doritori si doritoare cum sa-si creeze propriile brose pe care le pot oferi ulterior cadou de 1 martie.

Daca aveti prietene si prieteni interesati, nu ii lasati acasa! Toata lumea este binevenita la aceasta întalnire. Asa cum v-am obisnuit, intrarea va fi libera, toate materialele fiind oferite din partea noastra.  Iar dacă va veti simti marinimosi la finalul atelierului, cutiuta pentru cauza lui David, o cauza sociala pe care o sustinem de ceva timp, va asteapta pentru donatii.

In plus, incepand de azi se  deschid oficial inscrierile pentru doua cursuri:

*SCENA 1.ACTUL TAU – actorie (cursul se adreseaza si copiilor de liceu – varsta minima: 14 ani)

* POVESTE ALB-NEGRU – desen in creion si carbune (cursul se adreseaza si copiilor din gimnaziu si liceu – varsta minima: 12 ani)

Locurile sunt limitate, asadar va rugăm sa va inscrieti din timp aici. Sa ne revedem cu bine!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personala si profesionala a copiilor, tinerilor si adultilor imbinand teoria si practica într-un sistem inovativ si interactiv de evenimente (ateliere) si experiențe unice, memorabile.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu