Filme Go out

Machete – Cutite, sani expusi, gloante si sandviciuri la taraba

Machete – Cutite, sani expusi, gloante si sandviciuri la tarabaPe scurt: Un fost agent federal (urat in draci), foarte bun in a asasina oamenii care deranjeaza, este scos ca tap ispasitor intr-un asasinat politic planificat. Acesta fuge din Texas si se trezeste (in alta groapa) intr-o retea corupta, fapt pentru care politia il va cauta din nou, ca urmare a unui alt omor.

El este ajutat in lupta sa impotriva unor persoane care nu vor decat sa il faca sa dispara de pe fata pamantului de o vanzatoare ambulanta si cu spirit revolutionar si de un preot care invarte mai bine o arma decat agheasma.

Un film de actiune cu multe cutite si gloante, care atinge usor si problema imigrantilor incercand pe cat posibil sa scoata la iveala probleme ce exista inca si astazi in Statele Unite.

Distributia este plina de actori de box-office precum Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Danny Trejo. In ciuda acestui lucru filmul este prea slab pentru a putea fi vizionat pana la capat, contine replici proaste, personaje slab dezvoltate, scene care nu sunt exploatate la adevarata lor valoare si multa nuditate.

Recomand filmul doar adolescentilor, trailerul este cu mult mai bun decat filmul, pacat insa de actorii buni. Daca vreti sa vizionati un film superficial, cu multe impuscaturi, care sa faca timpul sa treaca repede atunci da, il recomand insa atentie, nu il urmariti seara, deoarece veti adormi dupa primele 30 de minute.

foto HMultiplex.ro

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu