Filme Go out

Greu de pensionat/RED

Greu de pensionat/REDToate din noi am trecut prin emotia primei intalniri, gandul la primul sarut iti face mainile se tremure si iti faci tot felul de scenarii in minte despre cum va fi partenerul tau. Insa sigur nu te astepti ca cel cu care te vei intalni sa te rapeasca, sa te lege de maini, picioare si sa iti acopere buzele cu banda adeziva ca sa te determine sa taci si sa il asculti in timp ce incearca sa te cucereasca.

Cu atat mai putin nu te astepti sa fie pensionar, fost spion CIA, care este urmarit pentru a fi asasinat. Dar cel mai important lucru care chiar poate te va deranja in ciuda celor de mai sus este ca rapitorul tau sa fie un obsedat de curatenie si colac peste pupaza si chel. Cam trist, dar se vor trece toate cu vederea tinand cont ca partenerul ales este chiar Bruce Willis.

Patru mari actori s-au adunat in acest film, pentru a dovedi lumii intregi ca a fi pensionat nu inseamna a fi ramolit sau depasit si ca inca sunt in stare sa le dovedeasca tinerilor cum se face o treaba ca la carte cuprinzand toate tehnicile necesare. Astfel s-a intamplat cu Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman si Helen Mirren, care vor juca intr-un film plin de actiune si presarat cu o tona de umor ce te va tine in suspans pana la final.

Cei patru iau hotararea sa nu isi lase propriile vieti in mainile altor persoane si sa se foloseasca de tot ce au invatat in tinerete despre cum sa e fii cel mai bun spion din lume pentru a scapa cu viata. Finalul  te va face sa iti imprimi un zambet urias pe fata, tinand cont de scena unde Malkovich va purta o peruca blonda cu doua codite de scolarita in timp ce este carat cu o roaba prin Moldova. Este un film bun, usor de digerat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu