Evenimente Go out

Lansare de carte Nina Mihaila

Lansare de carte Nina MihailaEditura Idioma si artistul fotograf Nina Mihaila va asteapta la evenimentul de lansare a albumului de fotografie Journeys to Self (conceptie grafica: Alexandru Braniste, prepress: Eugen Vasile, Square Media), vineri 31 mai, ora 15 la Bookfest – pavilionul C3, scena Arena (langa cinematograf).

 Trei ani, mii de imagini si tot atatea drumuri pe cinci continente au condensat nu doar o calatorie in jurul lumii ci si punctul de pornire al primei carti a autoarei. Journeys to Self cuprinde o selectie de fotografii care spun impreuna povestea acelei legaturi intime si unice dintre fotograf si locul pe care il intalneste – fie alteritatea suprinzatoare, fie propria prezenta. 
 Sunt doua calatorii in miezul acestor drumuri: una catre spatiile deschise si a doua inapoi, catre sine. Ceva se schimba cu desavarsire in ambele sensuri si construieste muchia sensibila a continuitatii.
Nina Mihailaeste artist fotograf; licentiata in grafica in cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti, are un masterat in Animatie, Multimedia si Design la Academia de Teatru si Film „I.L.Caragiale”, un altul in Comunicare si PR la SNSPA. Este membra in Uniunea Artistilor si in Uniunea Cineastilor din Romania. A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de fotografie, animatie si film experimental, a castigat premii si burse, a fost membra in juriile unor competitii de profil, a participat la expozitii de fotografie, gravura si pictura. Dacă vreți să aflați mai multe despre Nina, vizitați-i  pagina de FB Nina Mihaila.
 Idioma este propunerea culturala a atelierului de print foto si grafica de carte Square Media. A aparut din convingerea ca o carte reprezinta dialogul coerent si unitar intre continut, grafica, productie si expunere si a lansat primul proiect de coagulare a unui spatiu comun initiativelor self-publishing din Romania. Este initiatorul Carte cu Arte – primul eveniment dedicat cartii de autor, cartii de arta si cartii-obiect din Romania. Miza de valoare a atelierului in directia editoriala consta in abordarea unitara, de la idee si continut la grafica si tipar, a cartii tiparite.
Idioma are stand la Bookfest in pavilionul C4 / indicativ C21. Va asteptam in singurul stand dedicat exclusiv cartii de arta din Romania.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu