Evenimente Go out

Se cauta un design creativ de tricou pe tema reciclarii

Se cauta un design creativ de tricou pe tema reciclariiAnul acesta se poartă trendul ECO, la propriu. Pentru că este mai mult decât un stil de viată sănătos, organizatia Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Universitatea Natională de Arte Bucuresti (UNArte), au lansat concursul ,,Design de tricou pe tema colectării separate si a reciclării deseurilor de ambalaje”.

 Astfel, tot ce trebuie să faci este să îmbini creativitatea cu designul si tema protectiei mediului si să intri în concurs. Dacă ai între 18 si 26 de ani, trimite propunerea ta de design de tricou pe tema colectării separate si a reciclării deseurilor de ambalaje, pana pe 23 iunie 2013, si ai sansa ca tricoul creat de tine să fie purtat în cadrul tuturor actiunilor de informare si educare a populatiei privind colectarea separată si reciclarea deseurilor de ambalaje.
 
,,Acest proiect este mai mult decât un concurs de artă si design. Este, daca vreti, o modalitate creativă de a educa si implica tinerii în procesul de colectare separată a deseurilor de ambalaje. Astfel, prin acest concurs si prin evenimentele la care promoterii nostri vor purta tricourile cu designul castigator – la concerte, festivaluri, pe litoral sau in campaniile de constientizare – ne dorim ca din ce în ce mai multi tineri să înteleagă importanta reciclării deseurilor de ambalaje și, mai mult decât atât, să îsi însusească gestul colectării separate drept un obicei cotidian”  a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.
 
Alături de șansa ca designul tău să contribuie la educatia publicului privind colectarea separată si reciclarea deseurilor de ambalaje, vei primi garantat 500 de euro, iar  participanţii  clasaţi pe locurile II şi III vor câştiga 300 şi, respectiv, 200 de euro.
 
Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum şi informaţii interesante despre colectarea separată a deşeurilor de ambalaje poti afla accesând site-ul  www.ColecteazaSelectiv.ro.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu