Evenimente Go out

Ieşi în oras sâmbătă seara? De ce nu la alergat?

Cum arată o sâmbătă seara pentru tine? Acasă, în oras, la un film, cu prietenii, la mare, la munte? Dar dacă ai ieşi să alergi la apusul soarelui pentru o cauză nobilă? ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă te invită să alergi în Parcul Tineretului, pe 8 iunie, la Crosul Pădurii.
Participând la acest eveniment vei contribui la promovarea sportului, unui stil de viată sănătos si vei sustine strângerea de fonduri pentru plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din Român

Ieşi în oras sâmbătă seara? De ce nu la alergat?

ia, în campania Pădurea Copiilor a ViitorPlus.
Anul acesta, pentru că aniversează 5 ani, CrosulPădurii-Dolce Sportcuprinde şi câteva noutăţi,:

  • Crosul devine o alergare de seară, la apusul soarelui.
  • În momentul înscrierii, vei avea posibilitatea să-ţi alegi echipa cu care să alergi. Cele 3 echipe vor fi conduse de 3 alergători de andurantă, cu experientă: echipa Frasin de Gabriel Solomon, echipa Stejar de Adrian Ber, echipa Tei de Andrei Rosu . Echipa câştigătoare va fi cea care va avea cei mai multi kilometri cumulati.
  • Îţi poţi crea propria costumaţie. Cât mai ieşită din comun, cât mai nebună, pentru că un juriu va premia cel mai amuzant şi inedit costum !

 
Ca să nu te lase prematur bateriile la eveniment şi să fii în formă maximă până pe 8 iunie, cei 3 capitani (am uitat să menţionăm că sunt tineri şi sexy :D) te invită la antrenamentele pre-Cros.
Toate detaliile despre înscrieri și antrenamente le găsești pe www.crosulpadurii.ro si pe www.facebook.com/CrosulPadurii.
Ce este Pădurea Copiilor? Această campanie face parte dintr-un program mult mai amplu, “Adoptă un copac!”, și a fost lansată în a doua jumătate a anului 2011. Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 5 evenimente de alergare și a  atras susținerea a 4.400 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafață echivalentă cu 4 terenuri de fotbal.
Noi credem că gambele tale vor face senzaţie sâmbăta următoare, dupa Cros, la ieşirea cu prietenii, prietenul, soţul, familia, cu oricine şi oriunde. Așadar, marchează-ţi în calendar data de 8 iunie şi vino să alergi la Crosul Pădurii!
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu