Evenimente Go out

Lansare. 6 iunie. Colectiv.

Teaserul cu fragmente din piesele noului album E.M.I.L., I M E N S, deja online

Un preview al celui mai nou album al trupei de punk-rock E.M.I.L., I M E N S, este deja disponibil online, aici: https://www.youtube.com/watch?v=dcCLkKVrZqI. Teaserul conține fragmente din toate cele 12 piese ale celui de-al patrulea disc al formației.
I M E N S este distribuit de Universal Music Romania, produs de Marius Costache / Studio 148 și va fi lansat în data de 6 iunie, la Colectiv.

Lansare. 6 iunie. Colectiv.

Producătorul albumului, Marius Costache / Studio 148 spune că E.M.I.L. vine acum cu un sound mai greu și definit, modern și actual, dar păstrează din elementele deja clasice trupei. S-a încercat găsirea unor sunete și texturi diferite pentru fiecare piesă în parte, precum și crearea de stări și de momente speciale, incluzând elemente care nu se găseau până acum în muzica lor. Toate acestea, coroborate cu păstrarea unui numitor comun punk-rock.

“Dacă mai era nevoie, audiţia albumului I M E N S ne-a confirmat încă o dată că E.M.I.L. rămâne aceeaşi maşina de hit-uri şi refrene, cu o atitudine şi o energie ce fac o formaţie să se evidenţieze foarte clar în scena actuală. Suntem siguri că acest nou album al trupei va avea un impact major asupra fanilor vechi sau noi ai genului şi va rămâne în cartea de istorie a punk-rock-ului românesc”, spune Vlad Buşcă, de la Universal Music Romania.

I M E N S va fi disponibil la concertul de lansare, din 6 iunie, de la Colectiv, urmând ca Universal Music Romania să îl distribuie totodată, în format fizic şi digital, la retailer-ii clasici (Cărtureşti, Media Galaxy şi alte magazine de specialitate), în magazinele online (Getmusic.ro, eMag.ro) și la nivel internaţional, pe platformele digitale de download (iTunes, Amazon, Google) sau streaming (Deezer, Zonga, Google, Tidal, Spotify, Youtube).

Prețul biletului pentru 6 iunie este de 25 de lei, la presale (disponibil aici: http://smarturl.it/bilete-EMIL-imens), respectiv 30 de lei, la Colectiv, în seara evenimentului.

Mai multe amănunte despre acest eveniment, pe pagina de Facebook.

 

 

 

 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu