Filme Go out

Fast and Furious 7

Fast and Furious 7Seria Furios si Iute se pare ca nu are final, continuand sa ne surprinda! Este unul dintre putinele filme care au reusit sa ramana populare, indiferent de trecerea timpului, si sa aiba un public constant.

Aproximativ toata distributia initiala apare in film, iar cu ajutorul tehnologiei, l-au pastrat si pe Paul Walker pana la final, ceea ce nu poate fi decat un omagiu imens adus acestui actor.

S-a filmat in 4 tari, si anume: Emiratele Arabe Unite, Japonia, Canada si SUA. Filmul este o actiune continua, nu exista nici macar 3 minute de plictiseala. Mi-a placut ca s-a incercat pe cat posibil pastrarea ideilor originale inca de la primul film din serie, precum cursele la viteza maxima si accentul pus pe familie. Nu mai amintim de efectele speciale, de masinile care sareau din avioane si de bolidul de peste 3 milioane de dolari care trece efectiv prin trei cladiri.

Cireasa de pe tort o constituie confruntarile geniale dintre cei doi masculi alfa: Vin Diesel si bad guy-ul Jason Statham (un actor perfect pentru rolul negativ). Acestia si-au masurat puterile atat prin caii putere ai masinilor, cat si prin lupta.

Filmul are toate ingredientele: actiune, comedie, femei superbe si masini furioase, testosteron, adrenalina maxima. Totul se incheie cu un omagiu adus lui Paul Walker, fiind prezentate momente cu el din intreaga serie a filmelor Fast and Furious.

Esti tintuit pe deplin in scaun in cele aproape doua ore de actiune, in care nu iti poti dezlipi ochii de pe ecran. Readuc aminte insa ca e un film comercial, in care actiunea joaca rolul principal! Daca vrei un film profund, care sa sparga tiparele si sa te lase fara cuvinte, trebuie sa alegi altceva. Fast and Furious e dedicat strict persoanelor care iubesc masinile si actiunea! Un film usor, lejer, dar plin de energie si efecte speciale.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu