Evenimente Go out

Accesorii handmade si decoratiuni de Paste la Palatul Sutu

Accesorii handmade si decoratiuni de Paste la Palatul SutuDaca ai senzatia ca si anul acesta Pastele a venit prea repede, ILoveHandmade.ro te ajuta sa te pregatesti de sarbatoare.
 
Vino in zilele de 16 si 17 Aprilie (Sambata si Duminica), intre orele 10.00 – 19.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate, vis-a-vis de Teatrul National si vei gasi cele mai inspirate accesorii handmade si decoratiuni de Paste.
 
Cutii si rame foto frumos pictate, accesorii handmade de primavara si flori din matase, la targul ILoveHandmade vei gasi de toate. Numerosi artizani si tineri artisti isi vor prezenta cele mai noi creatii lucrate manual. Printre standurile lor vei mai gasi si cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate. Te vor astepta si obiecte de decor pictate, dar si sapunuri si cosmetice naturale.
 
In plus, vizitatorii targului vor avea ocazia sa realizeze un cocor de hartie si sa participe la campania "Cocori pentru Japonia" ce isi propune sa stranga 1000 de cocori din hartie pentru a dona 2000 de dolari sinistratilor din Japonia.
 
Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa ramai acasa!
 
Gaseste cele mai reusite decoratiuni de Paste si construieste-ti cele mai buneoutfit-uri de primavara! Te asteptam pe16 si 17 Aprilie(Sambata si Duminica) in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate, vis-a-vis de Teatrul National.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu