Filme Go out

Dinti, sange si un topor

Dinti, sange si un topor“Judge us not equally, Abraham. We may all deserve hell, but some of us deserve it sooner than others”
 
Titlul filmului nu mi-a inspirit foarte multa incredere, "Abraham Lincoln, Vampire Hunter". Pur si simplu nu puteam sa concep numele marelui presedinte american alaturat de cuvantul vampir fara sa nu consider asta un lucru stupid. Dar apoi mi-am revenit, e doar un film si in filme totul e posibil orice vis/fantezie poate fi pusa in scena si trebuie sa iau ca atare fara sa judec.

            Cei drept filmul este foarte carismatic si ca o briza da aer rece in genul de filme ce au ca personaje principale vampiri. E un film din punct de vedere al vanatorului de vampir si nu este genul care a invadat piata de cativa ani cu vampiri frumosi si romantici care se indragostesc nebuneste de cate vreo fetiscana umana cu sangele inocent si proaspat.

E interesant sa vezi si partea celalalta a povestii; filmul e plin de sange, muscaturi, fete distorsionate si cu dinti gata sa iti sfasie fiecare portiune a corpului, insa e suficient de captivant sa iti mentina atentia pana la sfarsit. Calitatea imaginilor si a scenelor este de admirat, nu e presarat cu actori foarte cunoscuti insa pe multi i-am recunosc din alte seriale de tv care au facut o treaba excelenta la acest film de altfel foarte bine cotat.
          
  Povestea incepe simplu…intreaga familie a baiatului Abraham Lincon moare din cauza vampirilor si logic acesta creste cu dorinta de a se razbuna. Ca sa vezi ce noroc are da peste un vanator gata pregatit sa il antreneze si sa il invete cum sa lupte impotriva acestor monstruozitati. Insa nu trebuie sa incalce 3 reguli. Nu poate avea prieteni, nu se poate indragosti si nu poate avea o familie. Si ce sa vezi ironia destinului!!! Acesta incepe sa incalce regulile, nu ca nu m-as fi asteptat! Dar desi cam prevezi ce se va intampla in film scenariu e bun, suficient de bun incat chiar daca banuiesti ce se va intampla tot vrei sa te uiti in continuare.
         
   Merita vizionat, este un excelent film de actiune!