Evenimente Go out

De Mos Niculae, Mihai Morar provoaca modelele la o bataie cu perne pe o saltea, direct pe podium !

De Mos Niculae, Mihai Morar provoaca modelele la o bataie cu perne pe o saltea, direct pe podium !Joi noapte, de Mos Niculae, Mihai Morar vrea sa arate publicului cat de repede ii sar fulgii in prezenta reprezentantelor sexului frumos si provoaca
manechinele la cea mai mare bataie cu perne a anului direct pe podiumul clubului Princess.

Prezentatorul tv va avea un rol inedit la « Pillow Dream » by Green Future, un eveniment care militeaza pentru natural si verde gandit de DNB PR&Events. Mihai Morar promite o aparitie spectaculoasa, pentru ca se va intinde pe o saltea, instalata direct pe podium, inconjurat de Simona Trasca, Loredana Chivu, Roxana Raducu si alte modele.

Cu ajutorul acestei inedite prezentari de moda, organizatorii, « Green Future », aceeasi care au realizat celebrul« Pufstock », isi propun sa reînvie atmosfera unei petreceri în pijamale, ca pe vremea adolescenţei, printr-o bataie cu perne plina de voie buna.

In societatea tot mai sedentarista in care traim, o bataie cu perne poate fi primul imbold, hazliu si jucaus, de a adopta un stil de viata dinamic, din care sa nu lipseasca miscarea.

Dupa cum bataia cu perne nu are nici un farmec daca nu are cel putin doi protagonisti, manechinele „combatante” vor transforma podiumul in scena unei batai mai speciale. Asta pentru ca „armele” vor fi foarte multe perne, care vor fi taiate direct pe podium.

Pentru a incuraja naturalul si o viata mult mai verde pentru viitor, modelele vor face o „baie” de puf si fulgi de gasca, care vor zbura in toate directiile spre cei din public, carora fetele le vor imparti perne absolut naturale.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu