Evenimente Go out

Cumparaturi de vara la targul ILoveHandmade 16-17 iulie

Cumparaturi de vara la targul ILoveHandmade 16-17 iulieAn de an, timpul liber si zilele insorite de vara ne sunt bine contorizate si impartite intre vizite la mare cu balaceala si lenevit pe plaja si plimbari racoroase la munte sau in parc. Pentru aceea dintre voi care nu sunt in concediu sau care au "vacanta" de la concediu si se afla in Bucuresti saptamana viitoare, www.ILoveHandmade.ro v-a pregatit o binemeritata sesiune de cumparaturi.
Va asteptam asadar pe 16 si 17 Iulie, Sambata si Duminica, intre orele 10h00 si 20h00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate cu multe accesorii de vara si decoratiuni unicat.
Cutii si rame foto frumos pictate, accesorii handmade de primavara, flori din matase, esarfe pictate manual, genti colorate, la targul I Love Handmade vei gasi de toate. Numerosi artizani si tineri artisti isi vor prezenta cele mai noi creatii lucrate manual. Te vor astepta si obiecte de decor pictate, dar si sapunuri si cosmetice naturale.
 
Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa ramai acasa!
 
Nu uite: pe 16-17 Iulie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, intre orele 10.00 – 20.00 se lasa cu shopping!
 
Despre ILoveHandmade.ro
ILoveHandmade.ro este cel mai citit blog despre handmade din Romania si locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil, dar si informatii despre diversi creatori.
 
Targul ILoveHandmade a fost desemnat „Cel mai misto targ” in cadrul Metropofest,iar site-ul www.ILoveHandmade.ro "Cel mai bun blog de Fashion" in cadrul Roblogfest 2011.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu