Filme Go out

Red Riding Hood – Scufita rosie moderna

Red Riding Hood – Scufita rosie modernaNu as putea spune ca e groaznic, dar nici ca e superb, calitatea filmului se gaseste undeva la mijloc in functie de gusturi. Insa eu tind spre prima varianta, in afara de faptul ca unele imagini ale filmului au fost fermecatoare, restul mi s-a parut fals si artificial. Tot filmul se desfasoara pe platourile de filmare ale unui studio improvizat, care a incercat sa reproduca o padure si un satuc ratacit pe acolo.
    
Apoi apare in scena o frumoasa blonda (Scufita Rosie), interpretata de Amanda Seyfried, a carei mare dilema este sa aleaga intre doi baieti, unul rau si unul bun. Normal, ca in orice poveste de dragoste inima ei e cucerita de tipul naravas, inalt si brunet, care are carisma unui vampiras. Dar ca de obicei in calea iubirii lor apar cateva obstacole care nu le vor usura drumul. Insa povestea e ca un balon frumos, rosu si mare, care incepe sa se dezumfle treptat. In primul rand povestea de dragoste se intampla mult prea repede, e mult prea evidenta si aproape fiecare scena din film o poti vizualiza inainte sa se intample.
    
La un moment dat apare si Lupul cel mare si rau care as putea spune ca e singurul din tot filmul care mi-a placut cum a jucat, in rest totul a fost extrem de comercial. Ideea filmului a fost buna insa s-a depus atat de putin efort in dezvoltarea ei incat lipsa de originalitate se simte de cum incepe filmul. Pacat de actori care au demonstrat potential, dar nu au avut si un scenariu bun ca sa il puna in practica.
    
Multe povesti incalcite intre personaje care nu ajuta cu nimic subiectul filmului. Mama scufitei s-a casatorit fiind indragostita de altcineva, dar isi respecta sotul, numai ca stai sa vezi ca al doilea copil e al marii ei iubiri cu fostul. Asa ca, ea este casatorita, dar are un copil care apartine sotului si unul, nu. Apoi Scufita, care si ea la randul ei e obligata sa se casatoreasca pentru bani, ea fiind indragostita de altcineva. Aproape ca o telenovela pe timp de ninsoare.
    
Nu am ce comenta in ceea ce priveste calitatea imaginilor care sunt absolut superbe (ce ti-e si cu tehnologia asta!) dar in rest nimic. Este ca o rosie frumoasa la exterior, dar putreda prin interior.

Punctaj IMDB: 5 din 10 puncte posibile
Trailer:

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu