Evenimente Go out

Crew Love la Arenele Romane, pe 19 Octombrie

Crew Love la Arenele Romane, pe  19 Octombrie

Color va fi gazda celui mai mare set-up Crew Love din această toamnă. Echipajul format din Wolf + Lamb si Soul Clap vine la București pe 19 octombrie, însoțit de prietenii lor, Pillow Talk și No regular play.
 Arenelor Romane vor găzdui evenimentul cu un aranjament  și un decor special create pentru aceastăseară în care mulțimea va înconjura scena, aflată în mijlocul cortului încălzit. Americanii Wolf + Lamb și duo-ul la fel de dinamic Soul Clap, vor încânta publicul back to back dar și one on one, iar băieții de la Pillow Talk și No Regular Play ne vor încânta în seturi live excepționale.
 
Pe 19 Octombrie porțile Arenelor se deschid de la ora 22:00. Prețul intrării va fi de 30 de lei pana la ora 24:00 și 40 lei după.
 
 Echipa Crew Love a crescut pe parcursul mai multor ani, ea cuprinde acum artiști găsiți de membrii cheie ai grupului ,producătorii Wolf + Lamb. Aceștia împreună cu Soul Clap s-au întâlnit de-a lungul călătoriei lor muzicale și s-au hotărât să pună bazele echipei de vis. Printre petrecerile neobosite și centrul de creație, care este  Marcy Hotel din New York, aceste duo-uri s-au reunit sub un line-up impresionant de artiști ce fac o declarație clară în misiunea lor muzicală și nu le este frică să își lase amprenta asupra acesteia.
 
Legați de o dragoste pentru muzica ce exista dincolo de lumea muzicii dance tipice – blues, indie rock, rădăcini reggae, R 'n' b, hip hop – membrii echipajului Crew Love produc și se joaca cu înregistrări profund melodice, producții în care se simte ritmul gata făcut pentru ringul de dans. Fie că acesta se găsește sub forma unei petreceri în aer liber de pe coasta Barcelonei, într-o grădină la cel mai bun prieten, la un grătar după-amiaza sau într-o cameră de zi plină de străini pe la ora 11, după o seară în oraș, echipajul Crew Love te face să dansezi,  fie zi ,fie noapte.
 
 
WOLF+LAMB
// New York, US
// Wolf + Lamb Music
 
http://www.facebook.com/WolfLamb
http://www.wolflambmusic.com/
https://twitter.com/wolflambmusic
https://soundcloud.com/wolf-lamb
 
Capii familiei, Wolf + Lamb (și într-adevăr sunt o familie – fără contracte, afaceri serioase), Zev "Wolf" Eisenberg și Gadi "Lamb" Mizrahi au început separat dar au ajuns sa traiască comunal la registrul lor de la New York Marcy Hotel. Pe timpul iernii, gașca se mută la Miami unde devin gazda showurilor de la Electric Pickle. În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, iar următorul lor album – titlul de lucru bazat pe o poveste adevărată – va avea "doar două piese dance.
 
 
SOUL CLAP
// Boston, US
// Soul Clap Records, Wolf + Lamb Music
 
http://www.soulclap.us/
https://www.facebook.com/soulclap
https://soundcloud.com/soulclap
https://twitter.com/soulclap
 
Eli "ELYTE" Goldstein și Charles "Cnyce" Levine trăiesc într-o epocă funk, disco, new jack swing, pentru a intra în starea ce îi ajută să producă un dance-pop strălucitor, absurd, ce se găsește și pe albumul lor de debut, EFUNK. „Am crescut în cultura hip-hop așa că am simțit că acest lucru trebuie să se reflecte în munca noastră." Împingând mesajul lor muzical mai departe, Soul Clap a lansat cu mândrie Soul Clap Records, o cutie de rezonanță pentru materiale originale, un cadru pentru familia lor funky și un prim-plan pentru talentele nedescoperite din orașul lor natal Boston. Pentru a păstra torța numită vinil aprinsă, label-ul scoate piese doar pe vinil. Soul Clap Records completează, de asemenea, trinitatea acum cunoscută sub numele Crew Love.
 
 
 
PILLOWTALK (live)
// San Francisco, US
// Wolf + Lamb Music, Life & Death
 
http://soundcloud.com/pillow-talk-1
http://www.facebook.com/Pillowtalkforever
 
Pillow Talk fac muzică cu toată seriozitate de rigoare, muzică inspirată și minunat originală. Dacă sunteți în încercarea de a fixa sunetul lor atunci trebuie menționat motto-ul lor de "DTG" (Distruge Toate Genurile – un termen împrumutat de la un renumit DJ underground din San Francisco). Cu influențe variind de la Beach Boys la Sam Cooke, de la Freddie Hubbard la Harry Nilsson și de la Larry Heard la Theo Parrish, este clar vizibil că acești oameni sunt conduși de partea dreaptă a creierului lor. Trio-ul este încă în căutarea groove-ului lor adevărat, dar lăsăm noul lor EP „Lullaby„ să-i prezinte cum se cuvine: https://soundcloud.com/wolf-lamb/sets/pillowtalk-lullaby
 
 NO REGULAR PLAY  (live)
// New York, US
// Wolf + Lamb Music
 
https://www.facebook.com/noregularplay
http://soundcloud.com/noregularplay
https://twitter.com/noregularplay
http://wolflambmusic.com
 
Studenții multi-instrumentisti, colaboratori ai Orchestrei Minnesota, Greg Paulus și Nick DeBruyn sunt, probabil, actul cel mai original, Wolf + Lamb. Greg Paulus și Nick DeBruyn s-au cunoscut la vârsta de 8 ani în St Paul, Minnesota,  uniți de o iubiri reciprocă, precoce, pentru legendele de hip-hop și jazz precum A Tribe Called Quest,  J Dilla, Miles Davis, John Coltrane și Herbie Hancock. Această conexiune, adânc înrădăcinată, le permite să se înțeleagă într-un mod rar și profund. Dar semințele evoluției lor au fost într-adevăr sădite în 2006, atunci când au participat la o petrecere Wolf + Lamb, în New York, la Marcy Hotel.
 
LINEUP
Wolf + Lamb
Soul Clap

Pillowtalk (Live)
No Regular Play (Live)
 
 
BILETE
30 Lei înaintede 00:00
40 Lei – după 00:00
 
 
DETALII
Data:Sâmbătă, 19 Octombrie 2013, de la 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locatie:Arenele Romane
Adresa:Str. Cuțitul de Argint, Nr. 26
Acreditări presă /parteneriate: [email protected]
Informații: [email protected]
 
 
LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/163294520527296/
 
 
COLOR:
http://facebook.com/ColorOfficial

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu