Evenimente Go out

Concertul Gani, pe 24 Noiembrie la Elephant Pub

Concertul Gani, 24 Noiembrie la Elephant PubDuminică, 24 noiembrie, Elephant Pub aduce în prim-plan rap-ul feminin, prin intermediul concertului Gani.

Invitaţi în cadrul evenimentului vor fi DOC, menthoru din trupa KaTaNa şi DJ Grigo, care va susţine show-uldin spatele platanelor. Un moment aparte va fi reprezentat de un all female MC cypher (ocazie cu care lui Gani i se vor alătura Danielle, EnerGIA şi Undercover), menit să demonstreze că rap-ul românesc nu duce lipsă de femei pasionate.

Gani este una dintre puţinele reprezentante ale rap-ului feminin autohton. A debutat în 2004 – la vârsta de 18 ani – ca battle MC, fiind prima fată participantă într-o competiţie oficială de profil în România. Cu o experienţă de peste 9 ani pe scena underground, a lansat până în prezent trei materiale audio (Pagini de oracole – 2009, Gani & Liry – Alternative – 2012 şi Rimă orGanizată – 2013), la care se adaugă numeroase colaborări şi sesiuni live de studio.

De-a lungul timpului a colaborat cu artişti precum DOC, Cedry2k, Brugner, ADN, DJ Dox, DJ Undoo, Nwanda, Bean, raku şi trupa Blanoz şi a susţinut concerte atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. Pe lângă cariera solo, activează şi alături de colega de trupă Liry, formulă sub care au lansat în 2012 albumul Alternative.
 
Muzica ei se remarcă prin versuri pline de tehnicitate, jocuri de cuvinte şi rafale de flow alert, îmbinând ego rap-ul cu teme sociale sau psihologice, cu accent pe un mesaj consistent şi constructiv.
 
Concertul din 24 noiembrie anticipează lansarea următorului material, mixtape la care lucrează în prezent.
 
În seara concertului toate materialele lansate de Gani vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale.
 
Evenimentul va începe la ora 20:00, preţul de intrare fiind 15 RON.
Event Facebook + mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/599076843474110/