Evenimente Go out

Absolut color prezinta Osunlade, 22 Noiembrie, Palatul Ghica

Absolut color prezinta Osunlade, 22 Noiembrie, Palatul GhicaColor aduce pentru prima dată în România pe OSUNLADE, producătorul excentric, pe 22 noiembrie, la București, într-o nouă petrecere cu atmosferă aparte, familiara brandului și fanilor Color.
Recent renovat, Palatul Ghika va gazdui evenimentul în al său nou cort încălzit și ventilat în care cunoscători, și nu numai, ai numelui de Osunlade vor trăi intens muzica sa.
Des întâlnit în seturile preferate ale unor artiști grei ai muzicii house ca Mark E, Kerri Chandler sau în studioul lui Gilles Peterson, preotul hirotonisit al religiei africane Ifá, OSUNLADE,  își va face auzită spiritualitatea prin percuția tribală și chiar influențele latine și braziliene ale muzicii sale.

În deschiderea și închiderea evenimentului vor mixa Kosta, Fouchat și Giuser. Seara de 22 Noiembrie va incepe de la orele 22:00 și va avea un răsunet de beat-uri organice, profund jazzy, afro latin house, de la deep house structural la deep techno.
Prețul intrării va fi de 20 de lei pana la ora 00:00 și  30 lei după.
 
 
OSUNLADE
// St. Louis, US
// Yoruba Records
 
https://www.facebook.com/pages/OsunladeYoruba-Records/27200819937
https://soundcloud.com/osunlade
https://yorubarecords.net
https://twitter.com/RecordsYoruba
https://soundcloud.com/yoruba-records
 
Osunlade este un artist care personifică arta. Muzica sa, precum și ființa sa, creează melodii unificate ce se manifestă în exterior prin echilibru, viață și înțelepciune. Originar din St Louis Missouri, un loc cunoscut pentru pionieratul jazz-ului, blues, precum și pentru artiști inovatori ca Miles Davis, la vârsta de șapte ani, Osunlade a descoperit pianul iar atunci viziunea asupra vieții sale i s-a arătat precum un porumbel din cer. Până la vârsta de doisprezece ani a descoperit un interes în crearea și producerea propriilor piese, a format o trupa locală, a învățat el însuși să cânte la mai multe instrumente și a studiat în continuare dezvoltarea tehnicilor ce redau sunetul său unic.
 
Călătoria sa profesională a început în 1987, la vârsta de șaptesprezece ani, în timpul unei vizite la Hollywood. Acolo a avut un rol în dezvoltarea unor piese muzicale pentru mai multe proiecte, printre care s-a numărat și show-ul de televiziune pentru copii, Sesame Street. S-a mutat la Los Angeles și a început ceea ce avea să devină o lungă istorie de producție de muzicală. Câțiva ani mai târziu, el va produce primul album pentru Interscope Records. Artistul a fost Gerardo, iar albumul a fost premiat multi-platinum. În următorii zece ani a produs peste douăzeci de albume creditate, cu patru single-uri de aur, ce au ivit oportunitățile prin care artistul și-a îmbunătățit abilitățile de producător. Osunlade simțind presiunile practicilor de afaceri din industrie că umbresc pasiunea lui pentru muzică a decis să nu mai lucre sub influențele idealurilor corporatiste și cerințele acestora, a ales să se liniștească , găsi liniștea spirituală și onora sufletul său. Acest lucru l-au dus la Ifá, o cultură ancestrală naturalistă, bazată pe divinație, care derivă din triburile Yoruba din Africa și a fost practicată de sclavi în timpul diasporei în America.
 
În 1999, Osunlade își vede visul realizat devenind fondatorul Yoruba Records. Recunoscută ca una dintre cele mai importante case de muzică underground dance din întreaga lume, Yoruba Records este pur și simplu o sursă de muzică creată special pentru a ridica spiritul. Aici a găsit dragostea pe care a căutat-o ani de zile în cadrul comunității underground a muzicii dance . Odată cu creșterea succesului label-ului, a crescut și cererea ca Osunlade să se extindă.
 
În 2001 a lansat albumul de debut pe Soul Jazz Records "Paradigm" carea devenit rapid unul dintre cele mai mari albume house și care a contribuit la numirea lui Osunlade Mesia muzicii house ancestrale . Cu sprijinul celorlalți artiști de nivel internațional muzica sa a fost introdusă acum la un spectru mai larg de ascultătorI. Un an mai târziu, Osunlade se mută în insula Puerto Rico și mută operațiunile label-ului la Londra . În timp ce el încă mai produce și remixuri pentru artiști, pasiunea lui este în Yoruba Records .
 
Cu propria sa familie de producători talentați și artiști dezvoltând și reinventând sunetul, evoluția label-ului este fără sfârșit și luminoasă. Seturile semnate de el au devenit acum legendare, punând echilibru și pasiune în Yoruba Records, lucrând la transmiterea unui sentiment viu prin sunetele sale.
 
 
LINEUP
Osunlade
Fouchat
Giuser
Kosta
 
 
BILETE
20 Lei înainte de 00:00
30 Lei – după 00:00
 
 
DETALII
Data:Vineri, 22 Noiembrie 2013, de la 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locatie:Palatul Ghika
Adresa:Str. Doamna Ghica, Nr. 5
Acreditări presă /parteneriate: [email protected]
Informații: [email protected]
 
 
LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/1422400117975741/
 
 
PARTENER:
Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania
 
 
SPONSORI:
Provoked by Grolsch
http://www.grolsch.ro/#section=events
 
 
PARTENERI MEDIA:
Vibe FM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, Carevasazica, Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, HipHopNews.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.ro, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring
 
 
COLOR:
http://facebook.com/ColorOfficial
 
 
ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu