Evenimente Go out

Cadouri speciale de Crăciun la The Fashion Fair

Cadouri speciale de Crăciun la The Fashion FairÎn fiecare an, de sărbători, cauți cadouri pentru cei dragi. Anul acesta îți propunem ca, înainte de toate, să începi cu un cadou pentru tine. Le-am reunit pe cele mai frumoase la The Fashion Fair, duminică, 14 decembrie 2014, între orele 10:00-19:00, în Old City din Centrul Vechi.

The Fashion Fair este un târg dedicat frumosului, unde vei găsi cele mai interesante și originale cadouri pentru tine și pentru cei dragi: haine create de designeri tineri si talentați, la prețuri accesibile, bijuterii, accesorii pentru ca orice ținută să devină memorabilă, decorațiuni de Crăciun și multe alte elemente specifice perioadei de Crăciun.

Târgul, aflat la prima ediție, reunește nume deja consecrate ale modei românești, dar și designeri aflați la început de drum: Lia Aram, NAIV Clothing, Aioffe Boutique, O Rochie Pe Zi, Mirela Novak, Atelier Alsceva, Fuyor, 11 St. Avenue, Ama Boutique, Strange, I like Outlet, FISTIC, Boutique 26, Cataleya Boutique, TranceLady FlaviAna, Atelier Danschi – Incaltaminte personalizata, Fashion Store, Divina Dress, REENA Jewelry, Boutique Batic, Couture de Marie, Una-i Luna, The Red Fairy Handmades, Globuri Pom-poase, Decoratiuni si cadouri, Bratari Kabbalah, Dulciuri de la Maya, Le Coquette Salon.

Știm că goana după cadouri este plăcută, dar și epuizantă de multe ori, așa că am adunat o gamă variată de oferte, pentru ca aceste cumpărături de sărbători să fie un moment relaxant, într-o zi de duminică. Cadouri fashion create de oameni talentați, adunate sub un concept special, asta ne-am dorit”, a declarat Beatrice Voinea, organizator The Fashion Fair.

Iubim frumosul, așa că The Fashion Fair ni s-a părut cea mai potrivită variantă de a-l promova. Așteptăm cu nerăbdare emoția sărbătorilor, dar dincolo de toate, emoția descoperirii celor mai frumoase daruri”, spune Andreea Duță, organizator The Fashion Fair.

Organizatoarele The Fashion Fair au pregătit pentru tine surprize și premii și, începând cu ora 16:00, o prezentare de modă marca Mirela Novak, în cadrul căreia, talentata creatoare de modă își lansează colecția toamnă-iarnă, Black Swan.

Pentru un răsfăț total, am pregătit și un beauty-corner, unde specialiștii de la Le Coquette Salon te vor coafa și machia, după gustul tău. În plus, dacă te numeri printre primii 50 de vizitatori care vin între orele 13:00-14:00 vei câștiga premii garantate, oferite de sponsorii târgului.

Intrarea la The Fashion Fair este gratuită.

The Fashion Fair este susținut de AVON, Cinema City, DAIMON Wellness Club, Sud-Rezidential, Pixelat și Korani. Partenerii media ai târgului sunt eva.ro, garbo.ro, envy.ro, ele.ro, b365.ro, kudika.ro, zilesinopti.

Ma multe detalii despre târg găsiți pe pagina de Facebook, dedicată evenimentului, https://www.facebook.com/TheFashionFairRomania.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu