Evenimente Go out

Vernisajul expoziției RE F – L ECT, semnată de FotografulTAU

Vernisajul expoziției RE F - L ECT, semnată de FotografulTAUExpoziția de fotografie RE F – L ECT semnată de FotografulTAU surprinde trăirile actorului Cristi Iacob într-o serie de imagini cu un puternic impact vizual. Desfășurată într-un loc neconvențional, la Interbelic Victoria, evenimentul marchează totodată aniversarea celor cinci ani de activitate a brand-ului.

O echipă, 2 fondatori, pentru care au contat întotdeauna mai mult imaginile decât cuvintele sau cifrele, 5 ani de activitate, sute de proiecte îndrăznețe, mii de flash-uri declanșate. Un actor, Cristi Iacob. O expoziție despre trăirile și emoțiile care ne frământă. O aniversare.

Anul acesta, FotografulTAU a împlinit 5 ani de activitate în România, 5 ani de provocări şi realizări- moment pe care am vrut să-l sărbătorim printr-un proiect inedit. Expoziţia RE F – L ECT vorbeşte despre imaginea noastră, despre noi, despre cum se vede fiecare pe sine, despre dezbrăcarea de bagajul cotidian în faţa esenţialului”, explică Miruna Minculescu și Alex Domnișoru, fondatorii FotografulTAU.

„În ultima vreme, muncim mult, suntem mereu ocupaţi şi nu mai avem timp pentru a reflecta asupra trăirilor noastre emoţionale şi, cumva, uităm sau lăsăm în urmă elemente ce ţin de condiţia noastră umană. Prin proiectul RE F – L ECT ne-am dorit să evidenţiem toate aceste trăiri prin ce ştim noi să facem mai bine – fotografie, şi ce alt moment ar fi fost mai potrivit decât aniversarea a 5 ani de activitate?!”

O prima etapă a proiectului este reprezentată de o serie de fotografii realizate intr-o oglinda, in scopul de a surprinde portretul unui om in dialog cu el, emotiile, nesigurante, impliniri, mandrie, bucurie, sperante, tot ceea ce vede un om cand se priveste pe el insusi. În cea de-a doua parte a proiectului, care se va desfăşura în 2015, ne dorim să surprindem în continuare in acelasi context oameni frumoşi, cu poveşti de viaţă deosebite, a căror imagine să exprime sentimente şi atitudini sincere fata de propria persoana.

Parteneri: Interbelic Victoria, RedBull şi Jagermeister, Jazzapella

Despre FotografulTAU 

Înfiinţată în 2009, FotografulTAU este o agenţie full service de fotografie cu sediul în Bucureşti. Echipa de producţie FotografulTAU oferă servicii foto pentru evenimente, shooting-uri de produs, corporate, fashion&beauty, advertising, care pornesc de la fotografie, postprocesare şi retouching până la organizarea de castinguri, găsirea locaţiei perfecte şi completarea echipei cu experţi precum make-up artists şi hair stylists.

[email protected]

www.fotografultau.ro

facebook.com/fotografultau

twitter.com/fotografultau


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu