Evenimente Go out

Am adus cadouri pentru tine la Fundația Calea Victoriei Târg de Crăciun 2014

Am adus cadouri pentru tine la Fundația Calea Victoriei Târg de Crăciun 2014

Ai început să alegi cadouri de Crăciun pentru cei dragi?

Dacă îți dorești ceva cu adevărat original, semnat de artiști plastici și designeri, te așteptăm la Târgul de Crăciun organizat de Fundația Calea Victoriei. Pe 19 și 20 decembrie se strâng laolaltă prieteni si lectori dragi ai Fundației pentru a vă ispiti cu lucrările si creatiile lor.

Doar în perioada Târgului de Crăciun puteți cumpăra cu 15% reducere* cursurile Fundației din lunile Ianuarie și Februarie, pentru propria delectare sau sub forma unui VOUCHER pe care să îl oferi cadou.

Vino să te bucuri de o atmosferă de sărbătoare la sediul Fundației și lasă-te încântat de bijuterii artistice din pietre semiprețioase combinate în moduri încântătoare, de globuri și decorațiuni handmade, de săpunuri naturale cu arome discrete, jucării simpatice și păpuși din material textil, ceșcuțe delicate transformate în lumânări, ilustrații spectaculoase și eșarfe colorate.

Iar dacă așa un festin v-a trezit poftele și nu știți ce să alegeți, un norocos oaspete se va putea bucura de tombola Târgului de Crăciun unde oferim ca premiu un coș cu delicatesele de la târg.

Cadourile strânse pentru voi la Fundația Calea Victoriei:

  • – Jucării naive din material textil si rame foto de Ioana Stanca

  • – Cup&Candle – lumânări în ceșcute delicate și frumos pictate

  • – Soapmill – săpunuri delicate și produse bio parfumate

 

Mai multe detalii pe www.fundatiacaleavictoriei.ro

Data: Vineri 19 Decembrie, 17:00 – 21:00

Sâmbătă 20 Decembrie, 11:00 – 18:00

Loc: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

INTRARE LIBERA

*reducerea de 15% nu se cumuleaza cu reducerea oferita de cardul de fidelitate sau reducerea de elev, student, pensinar oferita la cursuri si evenimente.