Filme Go out

Thor – un zeu rebel, o muritoare cu personalitate si razboaie intre lumi

Thor - un zeu rebel, o muritoare cu personalitate si razboaie intre lumi Tanarul Thor, fiul lui Odin, regele si protectorul intregului univers, se pregateste sa ii urmeze la tron tatalui sau.  Ondin mai are un fiu, pe nume Loki. Cei doi frati sunt insa foarte diferiti: spre deosebire de Thor, curajos si entuziast, dar cam impulsiv si fara experienta, Loki este un abil maestru al cuvintelor si al intrigilor, fiind mult mai rezervat si mai diplomat decat fratele sau.

Din cauza tradarii fratelui sau, dar si din cauza firii sale nestapanite, Thor pierde tronul, ajungand sa fie izgonit de tatal sau si exilat pe Pamant. Aici zeul fulgerelor, in timp ce incearca sa ajunga inapoi in Asgard, regatul zeilor, se indragosteste de o muritoare, alaturi de care trece prin diverse peripetii.

„Thor” este o alegere buna pentru o iesire cu iubitul, dar mai ales cu fetele, judecand dupa reactia spectatoarelor din slaa de cinema la aparitia pe ecran a personajului principal. Putina mitologie nordica, magie, fenomene  naturale si astrologie, romantism , actiune, situatii amuzante si momente dramatice, toate combinate cu o distributie din care fac parte si actori de Oscar. Din lunga lista de actori cunoscuti  ii amintesc doar pe Natalie Portman (muritoarea Jane)si pe Anthony Hopkins (Odin), pe frumuselul Chris Hemsworth care il intruchipeaza pe Thor si Stellan Skarsgard de care iti vei aminti cu siguranta daca ai vazut seria „Exorcistul”.

Daca vrei sa afli deznodamantul povestii, sa razi si sa revezi actori indragiti, „Thor” este un film  dragut  pentru week-end, cei de la IMDB oferindu-i nota 7.5, deci acceptabil.

foto HMultiplex.ro

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu