Evenimente Go out

Accesorii de toamna la targul ILoveHandmade

Accesorii de toamna la targul ILoveHandmadeToamna si-a intrat pe deplin in dreturi insa temperatura este ideala pentru plimbare si…cumparaturi. Artistii si artizanii ILoveHandmade va asteapta in curtea muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate, cu cele mai interesante accesorii de toamna.
 
Sambata si Duminica, 1-2 Octombrie, intre orele 10.00-20.00, curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Universitate, vis-a-vis de Teatrul National) se decoreaza cu accesorii lucrate manual in culori de toamna
Vor fi aici numerosi artizani si tineri artisti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte.
Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa ramai acasa!
Asadar, daca vrei sa iti pui tinutele la punct pentru sezonul ploios sau daca pur si simplu ai chef de shopping, te asteptam pe 1-2 Octombrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu).

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu