Filme Go out

Abduction – viata unui tanar devine tot mai palpitanta

Abduction - viata unui tanar devine tot mai palpitantaIn ciuda unei ciudate senzatii deja-vu, "Abduction" este un film cu destula actiune pentru a te impiedica sa adormi in intunericul salii de cinema, insa nu indeajuns pentru a fi un film memorabil. Desi blockbusterul a dispus de un buget mare si de un regizor nominalizat de doua ori la Oscar, John Singleton, rezultatul nu este chiar unul spectaculos. Pelicula pare sa fie o combinatie intre filmele cu Jason Bourne, cele cu James Bond si putin din serialele Deisney Channel pentru adolescenti.

Taylor Lautner, frumuselul varcolac din "Twilight" nu reuseste sa intre prea bine in pielea personajului , iar Sigourney Weaver, alt nume important din distributie, a primit mai muti critici nefavorabile pentru interpretarea din aceasta pelicula. Filmul primeste insa ceva puncte pentru poveste, insa pierde din cauza scenelor de actiune care ar fi putut fi mai originale si mult mai bine filmate. Talentele unori actori precum Maria Bello, Jason Isaacs, Denzel Whitaker si Alfred Molina par a fi irosite in aceasta pelicula, iar partenera lui Taylor, Lily Colins, in ciuda fizicului ei, nu iese in evidenta in nici un fel.

Filmul urmareste viata lui Nathan Harper (Taylor Lautner) care gasindu-si o fotografie de cand era copil pe un site cu persoane disparute, isi da seama ca senzatia pe care a avut-o dintotdeauna ca traieste viata altcuiva a fost intemeiata. Descoperind ca parintii lui nu sunt de fapt parintii lui si ca toata viata lui de pana atunci fusese o minciuna, tanarul Nathan porneste in cautarea adevaratei sale origini. Nici nu se apuca bine de scormonit in trecutul sau ca se trezeste vanat de politie, agenti federali si tot felul de asasini platiti. Insotit de singura persoana in care are incredere, prietena lui Karen (Lily Collins), si ajutat doar de doi agenti federali binevoitori Sandra Burns (Antonique Smith) si Frank Burton (Alfred Molina), baiatul descopera ca a fost victima unuia dintre mai multe cazuri de rapire nerezolvate.

Deoarece regizorul planuie ca acesta sa fie prima pelicula dintr-o trilogie, putine dintre problemele intrigii sunt rezolvate pana la finalul filmului. Cu toate acestea, exista mari indoieli ca va exista vreo continuare, din cauza incasarilor slabe si a criticilor in cea mai mare parte negative inregistrate inca de la lansare.

Daca va place totusi Taylor Lautner si ati fost impresionati de imaginea lui din "Twilight" puteti acorda o sansa acestui film. Sunt sigura ca fanii seriei cu vampiri, in special fanele, au asteptat cu nerabdare "Abduction". Fara indoiala, atat Taylor cat si Lily sunt foarte tineri si mai au de invatat si de evoluat, asa ca nu merita sa fie complet desconsiderati, insa pelicula nu a primit nici macar o nota de trecere pe IMDb: 3.6 este media notelor acordate de mai mult de 2000 de utilizatori ai site-ului. Desi nu este foarte relevant pentru continutul filmului, va invitam sa urmariti si trailerul:

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu