Evenimente Go out

ABSOLUT COLOR organizează prima petrecerea a anului 2014

ABSOLUT COLOR organizează prima petrecerea a anului 2014Sud-americanul Matias Aguayo și misterioasa producția muzicală Ten Walls se reunesc sub cupola Palatului Ghika pe 11 Ianuarie la București.  Palatul Ghika va pune la dispoziție cortul principal undetropicalul Matias Aguayo, cel care își folosește vocea ca  pe un instrument cu ajutorul căreia creează diverse beat-uri bine ambalate de un sunet synth și de percuție, amenință în orice moment să preia controlul.

 Un eveniment presărat cu diferite ingrediente muzicale ce reușește să creeze o rețetă melodic tehno de succes, eveniment căruia i se alătură și proiectul muzical Ten Walls. Învăluit într-o umbră de mister, despre acesta nu se cunosc prea multe însă piesa de titlu a EP-ului "Gotham", ieșit sub sigla Innervisions, a cucerit până acum festivalurile din întreaga lume și este clasată ca una dintre cele mai bune piese ale anului 2013.
 
Evenimentul își deschide ușile pe 11 ianuarie începând cu ora 22:00. Prețul intrării va fi de 20 de lei pana la ora 24:00 și 30 lei după.
 
 
MATIAS AGUAYO
// Berlin, Santiago
// Cómeme
 
https://www.facebook.com/pages/Matias-Aguayo/17836647687
http://www.musicacomeme.com
https://soundcloud.com/comeme
https://twitter.com/aguayo_comeme
 
Născut în 1973, în Santiago de Chile, Matias Aguayo a petrecut toată perioada anilor '90 în Köln, oraș în care artistul a adus o bună contribuție scenei locale de muzică electronică. A crescut ca un copil de club, DJ la diverse cluburi printre care și  legendarul Liquid Sky. Aguayo a organizat, de asemenea, propriile sale petreceri împreună cu actori-cheie locali, precum Michael Mayer și Dirk Leyers, alcătuind astfel mai multe proiecte pe termen scurt ca Zimt, respectiv Closer Musik. A pornit în turneu prin întreaga lume pentru a explora propriile sale investigații muzicale și a creat un gust aromat sonic pe plan internațional prin seturile sale vii.
 
Aguayo trăiește acum între Buenos Aires și Paris, unde își petrece majoritatea timpului ca DJ, producător dar unde pregătește și concerte solo sau împreună cu Marcus Rossknecht ca duo-ul ”Broke!”. Ceea ce-l deosebește de colegii lui de breaslă (în afară de simțul său excepțional pentru percuție și stilul de muzică upbeat) este Bumbumbox : o serie de petreceri gratuite, intime, rave-uri în aer liber pe care le pregătește pe străzile din Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Sao Paulo, Medellin, Santiago de Chile și alte metropole din America de Sud. La Bumbumbox Matias trăiește propria utopie prin muzica dance post-minimal: un loc în care toată lumea este binevenită și unde îl poți găsi cântând și jucându-se cu diverse instrumente alături de prietenii săi sau mixând  melodiile futuriste ale casei de discuri Comeme și amestecând totul de sus în jos, de la dark disco până la tehno euforic.
 
Această dragoste pentru un sfârșit efervescent pe ringul de dans al pieselor pare să se reporteaze și pe ultimul său  album ”The Visitor”. Spiritul Bumbumbox se scurge prin sunetele albumului. Un bassline contorsionat ca un dansator de limbo sub ritmurile Cumbia de " Las Cruces" și "El Camaron", turnat cu bătăi de carnaval. E sunetul de călătorie internațională cu experiență în călătorii lungi cu autobuzul mai degrabă decât în cabine de clasă business cu aer condiționat.
 
 
TEN WALLS
// Vilnius
// Innervisions, Life & Death
 
https://www.facebook.com/TenWalls
https://soundcloud.com/tenwallsmusic
 
Un proiect muzical simplu în care găsim accentuată producția muzicală a artistului și nu personalitatea acestuia, astfel încât muzica poate vorbi direct de la sine. Sumarizat, conceptul pare să aibă un succes răsunător de-a lungul acestui an. Deși identitatea lui Ten Walls este încă necunoscută pentru mulți, prima sa contribuție sub acest pseudonim pentru Dixon și al său label Innervisions, EP-ul ”Gotham”, a cunoscut un triumf la nivel global.
 
Mici sugestii despre munca acestui producător au ieșit la suprafață la sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie, iar în ultimele luni, piesa de rezistență de pe "Gotham" a luat într-adevăr cu asalt scena internațională de muzica dance (și nu doar pentru că a fost mixată non-stop în timpul festivalului "Movement" din Detroit). Cel mai apreciat aspect al muncii depuse de Ten Walls pe acest EP este gradul în care el a flexat o diversitate neutră între sunete și stiluri. Dintre cele trei piese de pe EP, nici unul dintre ele nu sună similar cu celelalte, deși toate sunt destul de lustruite și mature, nu s-ar putea asuma faptul că același creier a fost în spatele lor.
 
Experimentarea și interpretarea artistică sunt esențiale pentru proiectul Ten Walls: evoluția performanței live este la fel de creativă și complicată precum producțiile sale. Ea este de asemenea, susținută de un sistem de efecte vizuale nou dezvoltate. Acum, cu al doilea EP al său, Ten Walls se alătură label-ului Life and Death, un follow-up care se aliniază perfect cu sunetul Life and Death, destul de diferit și totodată evolutiv. Un EP care atrage atenția unui ochi experimentat, cu o pricepere tehnică care se traduce lin în muzică și care funcționează la fel de bine ca celelalte producții ale sale pe ringul de dans.
 
 
LINEUP
Matias Aguayo
Ten Walls
Khidja
Fouchat
 
 
BILETE
20 Lei înaintede 00:00
30 Lei – după 00:00
 
 
DETALII
Data:Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014, de la 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locatie:Palatul Ghika
Adresa:Str. Doamna Ghica, Nr. 5
Acreditări presă /parteneriate: [email protected]
Informații: [email protected]
 
 
LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/766609646689098/
 
 
PARTENER:
Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania
 
 
SPONSORI:
Provoked by Grolsch
http://www.grolsch.ro/#section=events
 
 
PARTENERI MEDIA:
Vibe FM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, E-Girl.ro, Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, MusicNights.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.com, VICE.com/ro, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring
 
COLOR:
http://facebook.com/ColorOfficial
 
ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu