Evenimente Go out

Electro.Clasic NYE’14

Sfârșit de an cu 13, început de an împreună, într-un palat în care bulele de șampanie plutesc printre noi,într-un vibe boem, clasic, electro-senzual. Cine nu a avut abonament la Biblioteca Națională să-și cumpere. Facem posibil accesul în 2014 în fostul Palat al Bursei (Camerei de Comerț).


 
Un palat neoclasic francez și doua scene-suflet va așteaptă cu un sir eclectic de artiști români și străini. După ce a fost timp de jumătate de secol sediul Bibliotecii Naționale, sălile parterului și mezaninul, acoperite de bosaje păstrează mirosul cărțilorși al cataloagelor. În scenariu intră materialul afro-cosmic și etnic-experimental al producătoruluiu crainian înfășurat de vocile calde ale Andrei Covaleov.
 
Celelalte douănivele ale impresionantului palat oferă locuri limitate celor ce vor să vadă arsenalul băii de artificii deep house, techno, triphop și soul. 

Începând cu ora 22:00 intrările mărginite de coloane corinti ce fac posibila ccesul încadrul scenic din Ion Ghica nr 4. Abonamentulva costa 100 lei și va  include șampania și intrarea la afterparty. Pentru rezervări și detalii:  [email protected]
 
 
 VAKULA
 
https://www.facebook.com/pages/Vakula/11108075247139 
http://soundcloud.com/vakula 
 
Vakula, MikhayloVityk pe numele său real, ar putea fi considerat în mod rezonabil printre cei mai prolifici producători de muzică house contemporană. Din 2010 el a lansat zeci de single-uri și EP-uri nu numai sub numele de Vakula ci și sub un șir de alte pseudonime, pentru label-urica Dekmantel, Firecracker, 3rd Strike Records, Ethereal Sound și sub propriul imprint, Leleka.
 
Muzica sa este la fel de simplă și melodioasă precum poezia lui Taras Shevchenko dar și la fel de grasă ca untura ucrainiană, de unde provine artistul și stilul său unic de Konotop House. O oarecare mândrie patriotică este resimțită prin muzica sa: de la pseudonimul său prim Vakula, (inspirat de un personaj dintr-un roman de Gogol, descris de Vitykcafiind un "erou național al Ucrainei") și inclusiv prin intermediul titlurilor pieselor sale, care conțin repetate referiri la ucraineanul-russuprematist, KasimirMalevici.
 
Direct proporțională cu creșterea discografiei sale este și natura impresionantă a producției artistului. Variind de la piese house subterane crude până la cele erudite, mecanicetehno, producția lui Vakula este anticipată cu ardoare. Din fericire pentru fanii săi aceasta nu a rulat până acum sub un flux constant indiferent de aliasul folosit: Vakulasau V, Vedomir sau Vedagor.
 
În 2011 producătorul ucrainian lansează sub emblema label-ului olandez Dekmantel, baza de reședință pentru Juju &Jordash, EP-ul ”Picture of you”, iar în 2012 revine sub numele de V cu release-ul,”13th District” la label-ul din Seattle, Nuearth Kitchen. O colecție de piese noi ale luiVakula, vor fi înregistrate curând sub sintagmaYou've Never Been To Konotop-Selected Works 2009-2012.
 
Cea mai recentă producție a artistului, ieșită pe piața  în această vară se concentrează mai intens asupra "materialului afro-cosmic și etnic-experimental" al producătorului. ”Selected Works 2009-2012” și combină"elemente ale unor melodii populare ucrainene, modele de ritm cripticezoterice, înregistrări de peteren, interludii și efecte exagerate organice."
 
 

•  FOUCHAT

https://soundcloud.com/fouchat
 
 Unul dintrefondatorii Sunday Scoop, activ şi implicat pe planul muzicii de Club Underground, Fouchat direcţionează gradul de interes al publicului către o nişă mai puţin comercială, în prezenţa lui muzica de calitate fiind o certitudine.
 
•KOSTA

https://www.facebook.com/kosta.awd
Se mândreşte cu înfiinţarea grupului AWD House (All Wheels Drive House), alături de Pif, Narcis şi Tibi.A mixat în acelaşi pupitru cu Hector Moralez, Phil Weeks, Chris Simmonds, Miss Mee, Craig Hamilton şi mulţi alţii.Ancorată în house, muzica pusă de Kosta are influenţe de la downtempo.
 
•GIUSER

https://soundcloud.com/61u534_313
 
Giusereste o prezenţă încadrul Clubbing-ului românesc de ceva timp, a cărui popularitate se bazează pepropria selecţie de beat-uri ieşite din comun.
 
•ROTOPERCUTOR

http://www.mixcloud.com/rotopercutor/
 
Acest duo versatil răsună de 9 ani pescena de muzică electronică din Bucureşti, pornind de la Hip Hop şi ajungând la aria deep house, techno, slow mo şi triphop.Linia melodica este “soulful & groovy” completată de o latură foarte tehnică, organică, ce îi defineş te pe cei  2.
 
•BASK
http://www.mixcloud.com/bask164/
Arhitectdiurn, Bask priectează pe timp de noapte seturi solide de deep House si Garage cu atenție deosebită la materialele și detaliile tehnice.
 
 
•SNYGG

http://soundcloud.com/snyggtingz
“Nu pot spune că am un sunet anume,să fiu sincer. Depinde de starea de spirit și line-up-uri cred. Pot trece de la Disco, House, Techno la Funky UK până la Bassy sau chiar Juke”.Nume sinonim cu Varme și FEM Blog.
 
•ALT OM
http://www.mixcloud.com/altomro/
 
O apariţier elativ recentă, Alt Om aduce un sunet foarte curat şi dansabil pe ringul de dans, fiind un “crowd pleaser” cu foarte mare potenţial.
Stilul său muzical trece de la deep la soulful house chiar şi până la Hip Hop.
 
•FELIX MIRCEA

http://www.felixmircea.com/
 
“Nu sunt un jucător de fotbal foarte bun, nu scriu, nu pictez, nici măcar nu gătesc bine, ca să fiu sincer…dar dacă îmi daţi ceva cu care să lovesc pentru a produce tonuri şi ritm…..vă voi da fiori.”
 
•JOHN RILEY
https://soundcloud.com/djrylee
 
Unul dintre iniţiatorii proiectului Sector 7, membru al trio-ului de DJ Funky Mamas, John Riley mixează un electro eclectic, cu influenţe indie house; totul într-un stil britanic impecabil.
 
•ANDRA COVALEOV
http://www.youtube.com/watch?v=hhg8BcbJW8o
 
Andra Covaleov,este una dintre vocile tinere de Jazz din România. S-a apucat de cânta tîn urmă cu aproape patru ani, de atunci petrecându-şi o mare parte din timp pe scenele cluburilor şi festivalurilor consacrate de Jazz din ţară.Andra Covaleov este parte a unui proiect ce îi include pe Puiu Pascu – pian, Virgil Popescu – bass şi Ovidiu Cornea – tobe, alături de care cântă Jazz, Rock sau folclor adaptate şi reorchestrate pentru un format restrâns de instrumente. 
 
•AUGUSTIN POP
Un artist extrem de talentat care creează momente special prin acordurile sale la saxofon sau flaut.
 
 
•KUBIKMILK
http://vimeo.com/kubikmilk
 
Kubikmilkeste un proiect AV, de performing visual și audio, fondat în iunie 2013 de către Adrian Budrițan (electronic music pioneer, multimedia director) și Oana-Călina Strugaru (arhitectură, arte plastice).
Fuziunea experienței în arte vizule, digital paint și 3D modeling a Oanei sub coordonarea și susținerea tehnologică a lui Adrian a născut acest proiect.
 
 
– Link eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/247357698756312/
 
– Sponsor: GROLSCH
http://www.grolsch.ro/#section=events
 
– Parteneri Media:Vibe FM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro,  Feeder.ro, GingerGroup, GetLokal, HipMag.ro, HipHopNews.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro,  InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, MusicNights.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.com, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, ZileșiNopti, Ziarul Ring
 
Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!
Accesul la eveniment începând cu ora22:00.
Intrare: 100 lei toată seara (șampanie și intrare la afterparty inclusă).
 
– Locuri limitate
 
══════════════════════
 
Pentru rezervari si detalii:
Dan Rusănescu – 0722540530
[email protected]
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu