Cartea de bucate Gastronomie

Supa cu galuste


Ingrediente

carne de pui, 2 morcovi, 2 cepe, o telina, delikat si/sau
alte condimente, patrunjel verde, 2 oua, gris, ulei de
masline

Mod de preparare
Carnea spalata bine se pune la fiert; dupa ce se curata
de spuma se adauga morcovul, ceapa, telina, toate curatate
si taiate in cuburi.
Separat se prepara galustele din 2 oua care se bat cu
un pic de sare. Apoi se toarna incet grisul, se amesteca,
si dupa ce s-a ingrosat aluatul se adauga putin ulei de
masline.

Galustile astfel facute se adauga in oala cu zarzavaturi,
dupa ce acestea au fiert pe jumatate.
Dupa ce au fiert bine, se stinge focul si se adauga patrunjelul
tocat marunt. Se adauga si putin piper.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu