Cartea de bucate Gastronomie

Versatilitate si ergonomie cu Tefal Ingenio

Versatilitate si ergonomie cu Tefal IngenioCooking can befun & easy! Până și cel mai experimentat Chef are alături parteneri de încredere pentru rețete ingenioase! Adrian Hădean îți împărtășește secretulpreparatelor cu gust autentic: vasele Ingenio care nu trebuie să-ți lipsească dintr-o nouă aventură culinară.
 
Adaptabilitate și mai mult spațiu în bucătărie
 
Atunci când vrei să te concentrezi doar asupra mixului echilibrat dintre aspect și arome, cu vasele de gătit Tefal Ingenio ai versatilitate cât cuprinde! Unul bun la toate, mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio indiferent de formă sau dimensiune. Acesta poate susține o greutate de până la 10 kg și are garanţie 10 ani. În plus, economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap.
 
Expertise ori Essential – alege gama care îți face cu ochiul & cook like a pro!
“Sunt fericit când am ocazia să împart bucate pregătite cu dragoste, iar dacă asta înseamnă să am alături și ajutoare de nădejde, lucrurile sunt și mai simple. Cu Ingenio, trec rapid de la un vas la altul printr-un clack al mânerului inteligent. După ce aromele se întrepătrund în tihnă, vă aștept cu mâncare aburindă, scăldată în sos și la un pahar de vorbă bună”, dezvăluie Chef Adrian Hădean.
 
Ce spui de o friptură suculentă și cartofi în crustă aurie cu rozmarin? Dă start gătitului pe plită, mută la cuptor pentru intensificarea gustului și când e gata, servește celor dragi direct pe masă. Apoi, la final, pune vasul în frigider! Când pofticioșii vor cere o porție extra, reîncălzește bunătățile în același recipient. Da, chiar nu este nevoie să le transferi! 😉
 
#GoodToKnow 100% ușurință în utilizare! Tigăile din gama Ingenio auîncorporat indicatorul de căldură Thermo-Spot,cearată momentul în care acesteaating temperatura optimă pentru gătit, garantând astfel rezultate perfecte și pline de savoare.

Așadar, creează momente speciale și petrece mai mult timp în familie! 🙂
 

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu