Desert Gastronomie

Savurează ciocolată și pregătește-te de aventură

Savurează ciocolată  și pregătește-te de aventurăIubitorii de ciocolată au un motiv în plus să-şi facă mai puţine griji pentru sănătate. Specialiştii susţin ca fructele "îmbrăcate" în ciocolata nu sunt bombe calorice dacă le consumaţi cumpătat.
 

Potrivit lui Franz Messerli, un cercetător din cadrul Spitalului St Luke's-Roosevelt din New York, cu cât mai multă ciocolată consuma o naţiune, cu atât mai mult cresc şansele acesteia de a câştiga premii Nobel. Pare evident din studiile efectuate de ce marii consumatori de ciocolată precum elveţienii, suedezii şi danezii deţin şi atâtea premii Nobel. Teoria lui pare a fi confirmată de studiile anterioare care demonstrează că ciocolata este un aliment îndrăgit mai ales de creier, stimulând intens activitatea cerebrală şi încetinind degenerarea cognitivă…
 
De aceea îţi recomandăm să savurezi  ciocolata Heidi și pregătește-te de aventură în trei pași simpli: "Taste, Win, Travel". Heidi te trimite într-o vacanţă de vis dacă participi la promoţia organizată în parteneriat cu compania aeriană SWISS.
Dacă vei câștiga o vacanţă la New York (SUA), vei avea ocazia să guști, să vezi și să asculţi din tentaţiile celei mai mari metropole a lumii.
Zurich (Elveţia) este patria-mamă a ciocolatei. Gusturile îţi vor fi încântate de cele mai rafinate sortimente de ciocolată create chiar în locul în care își are originea acest deliciu. Experienţa unui basm oriental poate fi trăită în Muşcat (Oman). Aici te așteaptă bazarele colorate, aromele pregnante de smirnă și mosc, plajele încântătoare și peisajele de neuitat.

Răsfăţul este la el acasă în Florenţa (Italia), unul dintre cele mai pline de spiritualitate locuri de pe pământ, un oraș al artei și al modei.
Considerată până nu demult un aliment interzis, ciocolata este acum "aprobată" de cercetători, dar şi de medici, care susţin că aceasta poate avea foarte multe beneficii pentru sănătate. Este dovedit ştiinţific faptul că ciocolata neagră tine la distanţa bolile cardiace, atacurile cerebrale, dar şi îmbătrânirea prematură. Acest deşert delicios este bogat în vitamine (A1, B1, B2 C, D şi E), iar printre "ingredientele" care o fac specială se numără şi mineralele (potasiu, magneziu, fier, calciu şi sodiu). Pe lângă plăcerea gustului, ciocolata îmbunătăţeşte şi starea de spirit a consumatorilor

Patru arome de concurs
Gourmette este mai mult decât o ciocolată. În acest sortiment se îmbină armonios cele mai aromate și mai crocante ingrediente presărate deasupra tabletei de ciocolată cu lapte, albă sau amăruie.

În ciocolata Grand'Or trăiește o lume a gusturilor care se completează perfect. Alune întregi, nuci trase în miere sau un strat de migdale caramelizate se împletesc cu gustul fin al ciocolatei albe, cu lapte sau amăruie.

Trăiește o experienţă senzorială unică cu ciocolata Dark. Aromele sale aduc un plus de savoare gustului bogat, fructat, dulce-amărui al ciocolatei negre de calitate.
Răsfaţă-te cu ciocolata Pure, cu un gust extraordinar îmbogăţit de conţinutul sporit de lapte și de aromă delicată a vaniliei.
În prezent, Heidi Chocolat este un jucător important pe piaţa ciocolatei premium, având peste 300 de angajaţi, un portofoliu bogat de produse, de la tablete, praline și batoane până la figurine de ciocolată pictate manual. Succesul Heidi a depășit deja graniţele ţării noastre, ciocolata fiind exportată în 40 de ţări de pe 6 continente.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu