Ingrediente
un borcan de pastai, sos de rosii, 2 cepe, ulei, iaurt,
sare, piper
Mod de preparare
1.
Se curata cele doua cepe si se taie marut, apoi se pun
intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumenesc bine.
2.
Se scurg pastaile din borcan si se pun peste ceapa rumenita.
3.
Intr-un bol se pun 4 linguri de sos de rosii si 2 de iaurt,
se adauga un varf de sare si piper si se amesteca bine
adaugand treptat un pahar de apa.
4.
Dupa ce s-a obtinut sosul adaugati-l peste pastaile din
tigaie si amestecati totul la un loc.
5.
Lasati-le pentru aproximtiv 20 de minute la foc mic amestecand
continu compozitia.
Este o reteta usoara, rapida, gustoasa si care nu o sa
va rapeasca mult timp. Pentru o masa dietetica, mancati-le
asa. Daca nu aveti probleme cu silueta, mancarica poate
fi pe post de garnitura pentru fripturi. |
Adauga comentariu