Gastronomie Reteta ta

Gama Deluxe revine cu noi delicatese surprinzatoare in magazinele Lidl

Gama Deluxe revine cu noi delicatese surprinzatoare in magazinele LidlLidl dă startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, cu noua gamă Deluxe, disponibilă din 12 noiembrie în magazinele din toată țara. Jamon-ul Serrano Reserva, creveții Jumbo Black Tiger, homarul, caviarul de sturion și selecţia de dulciuri fine sunt doar câteva dintre preparatele din gama Deluxe care oferă o experienţă culinară desăvârşită pentru un final de an îmbelşugat.
Întotdeauna e loc pentru cei dragi la mesele de sărbătoare, iar unde prietenii și familia se adună, e loc de surprize. Și iarna aceasta, timp de șase săptămâni, gama Deluxe revine cu delicatese surprinzătoare în toate magazinele Lidl: de la brânzeturi și deserturi fine, la specialități din pește și fructe de mare.

Pentru o experiență culinară cu adevărat deosebită alături de cei dragi, gama Deluxe oferă și anul acesta o specialitate unică, Jamon Serrano Reserva (299,90 lei/6.5~7.5 kg), o specialitate iberică din carne de porc, maturată timp de 12 luni. Acesta este ambalat alături de un suport special din lemn, cuțit și ascuțitor pentru cuțit și poate fi comandat printr-un simplu apel la 0800.896.622 sau completând formularul online de pe surprize.lidl.ro/jamon

Din gama specialităților Deluxe disponibile în magazinele Lidl din toată țara nu lipsesc: inelele de creveți cu sos chili (24,99 lei), pastele cu condimente (7,99 lei), șunca de Praga autentică, cu origine Cehia (37,99 lei) sau caviarul de sturion (49,99 lei). Pentru finalul mesei, sau pentru o gustare dulce, gama Deluxe cuprinde o varietate de delicii, precum selecția de fructe și nuci în ciocolată (14,99 lei), profiterol cu o umplutură de cremă ușoară, învelită în ciocolată amăruie (11,99 lei)  sau tort cremos de frișcă (21,99 lei).

Ca în fiecare an, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu preparate festive, Chef Florin Dumitrescu propune o serie de rețete cu inspiraţie internaţională, precum un aperitiv festiv cu camembert și icre de somon, homar și conopidă coaptă cu oțet balsamic sau o tartă cu brânză și curmale medjoul. Rețetele pot fi explorate în detaliu pe surprize.lidl.ro/deluxe, alături de toate produsele din gama Deluxe.  

Gama Deluxe oferă premii speciale la sfârșit de an
La cumpărăturile de minimum 60 lei și cel puțin un produs din gama Deluxe, clienții Lidl pot câștiga marele premiu – un BMW Seria 4 Gran Coupé, 2 x excursie de 2 persoane în Maldive sau 10 x mini proiector smart Nebula Capsule. Prin înscrierea codului unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1812 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe, participanţii intră automat în tombolă. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile aici.

Produsele din gama Deluxe sunt disponibile în toate magazinele Lidl din țară, începând cu 12 noiembrie, iar oferta completă este disponibilă aici.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu