Frumusete Secrete de vedeta

Vedete care stiu cum sa poarte la superlativ o tunsoare scurta

Vedete care stiu cum sa poarte la superlativ o tunsoare scurtaTunsorile scurte sunt la moda si in 2011, iar acelea dintre noi care prefera stilul scurt isi doresc sa se inspire si de la vedetele de top ale momentului care promoveaza la superlativ acest mod de aranjare a podoabei capilare. De aceea am considerat util sa va propunem cateva nume ale unor celebritati care intr-adevar arata minunat cu o tunsoare scurta si intru totul in acord cu trendul modei din prezent.

1. Rihanna – este o vedeta care isi schimba foarte des tunsoarea, dar aceasta este mai mereu scurta si foarte sexi. Bob mediu ori lung, cu sau fara suvite sau pixie cu sau fara creasta, cantareata le-a incercat pe toate si nimeni nu poate spune ca nu reuseste sa faca intotdeauna o impresie buna, indiferent daca unii o critica sau o aplauda din acest punct de vedere.

2. Natalie Portman – o alta vedeta care, plecand de la tunsoarea "extra scurta" din trecut a tot lasat parul sa ii creasca, adoptand mai multe stiluri pe parcurs. In 2011, ea apare pe coperta revistei Vogue cu un nou look si un par mai bogat ca niciodata. Se pare ca actrita va opta pe viitor pentru parul lung, dar cu siguranta parul scurt a avantajat-o din plin.

3. Victoria Beckham – celebra membra a defunctei formatii Spice Girls isi poarta parul scurt la superlativ, fiind mereu prezenta pe copertele ziarelor si a revistelor de moda. Ea se pare ca prefera in mod deosebit tunsoarea bob, dar la ocazii ii place sa se joace cu parul sau si tunsorile rezultate sunt cu adevarat de exceptie.

4. Halle Berry – este o celebritate care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiindu-ne tuturor binecunoscuta tunsoarea sa gen pixie, pe care o poarta cu mici variatii de ani buni de zile. Este de ajuns sa o privesti ca sa accepti ca parul scurt poate fi o alternativa buna la alte tipuri de tunsoare.

5. Katie Holmes – o alta vedeta care prefera tunsoarea bob, dar intr-o maniera clasica, actrita care l-a fermecat pe Tom Cruise este o icoana a elegantei si frumusetii pe micile si marile ecrane.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu