Cosmetica si machiaj Frumusete

Frumusete si rafinament prin noile tehnici Body Art

Frumusete si rafinament prin noile tehnici Body ArtCosmetica si tratamentele de infrumusetare nu se limiteaza in prezent doar la traditionalele saloane de profil, mai nou aparand si servicii de frumusete inspirate de tehnicile moderne de Body Art, care deja se bucura de o clientela numeroasa, provenind din toate categoriile sociale si adresandu-se tuturor varstelor.

Arta care poate fi reprodusa pe pielea trupului include atat tehnici de pictura si tatuaj, cat si controversatele tehnici de piercing care se revendica tocmai din antichitate sau de la popoarele primitive unde avea de asemenea un rol de infrumusetare, dar si unul profund spiritual.  

Noile tehnici de frumusete Body Art sunt de o mare diversitate si se practica peste tot in lume, fiind o modalitate foarte utila de individualizare si exprimare a independentei si emanciparii femeii moderne, dar in grade diferite in functie de mediul cultural unde se implementeaza asemenea tehnici de arta corporala.

Tatuajele, de exemplu, nu mai necesita nici o prezentare fiind necesar doar sa se opteze pentru un desen preferat, care poate fi apoi imprimat pe aproape orice portiune de piele de pe intregul corp. Similar cu tatuajele si piercingul a cunoscut in ultima vreme o celebritate binemeritata, fiind tot mai multe femeile care doresc sa apeleze fie si in secret la o sedinta de infrumusetare prin apelul la aceasta tehnica inca inedita.

Pentru persoanele care nu doresc un tatuaj definitiv sau se tem de durerea provocata de piercing, exista si propuneri alternative, modelul ales putand fi purtat temporar si apoi indepartat simplu, fara mari batai de cap.

Daca insa tatuajul sau piercingul nu pun in valoare decat mici portiuni ale corpului feminin, in ce priveste pictura corporala lucrurile stau diferit, aici existand posibilitatea ca intreaga suprafata a pielii sa fie pictata cu modele de interes si pentru ocazii diverse. La plaja se poate astfel adopta un desen sugestiv, mai vesel sau mai elegant, la alegere, iar la o petrecere cu tema se poate bineinteles opta pentru o pictura care sa completeza de minune specificul petrecerii.

Pictura corporala de asemenea poate fi aplicata pentru perioade mai lungi sau mai scurte de vreme, in functie de preferintele clientelei, iar efectele sale sunt garantate, putand prin aceasta tehnica sa fie estompate multe minusuri ale corpului feminin si sa fie puse in evidenta doar partile forte. Este totusi si in aceasta situatie nevoie de insusirea unor reguli clare de igiena si intretinere a desenului ales, iar profesionistii sunt mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va invata tot ce trebuie ca sa va simtiti si frumoase, dar si in cea mai deplina siguranta.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu