Cosmetica si machiaj Frumusete

Un look puternic si sexi cu machiajul leopard pentru pleoape

Un look puternic si sexi cu machiajul leopard pentru pleoapeOchii de pisica nu pot fi purtati la nesfarsit chiar si daca au mare succes la baieti, iar machiajul leopard pentru pleoape sau chiar pentru tample ori pometi este alternativa cea mai potrivita pentru toate fetele care doresc sa sublinieze in special zona ochilor prin ceva special.
 
Machiajul leopard pentru pleoape este menit sa confere un look puternic, aproape salbatic, dar si suficient de sexi pentru a nu alunga "prada" de langa tine si se adreseaza in mod preferential adolescentelor si tinerelor femei care au un comportament … de pradator.
 
Deloc dificil de realizat chiar si acasa, machiajul leopard necesita totusi o inspirata alegere a culorilor care sa se asorteze minunat si cu imbracamintea, dar si cu tunsoarea si permite introducerea cosmeticelor de ultima ora, nu neaparat scumpe, dar de foarte buna calitate.
 
Baza de machiaj este esentiala pentru un machiaj leopard de succes, acum fiind recomandat sa se apeleze initial la un stilist sau o amica cu mare experienta la machiaj pentru a se gasi exact nuantele potrivite cu tipul tau de ten.
 
Aplicarea ulterioara a petelor de leopard este simplu de deprins chiar si de cineva mai putin priceput la machiaj insa testul de rezistenta il reprezinta totusi baza pe care vor fi aplicate, in culorile dorite, petele de leopard. Pentru acestea se poate alege aproape orice culoare, de la negru si cenusiu pana la verde, auriu si chiar roscat.
 
La final, e bine sa retineti si faptul ca machiajul-leopard nu va prinde de minune pe toata lumea, dar o fata rotunda sau oricum una care nu este chiar patrata va fi pe deplin compatibila, petele de leopard putand sa fie aplicate la alegere, pe pleoape, la coltul ochilor sau chiar si pe pometi, daca asa se doreste.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu